Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Πολυτιμότερη παίκτρια η Γιόβιτς

Δεν αναφερόμαστε στο παιχνίδι του Πανναξιακού με τη Λε Κανέ, αλλά στην 12η αγωνιστική της Α1 Γυναικών, της οποίας MVP αναδείχθηκε η Μίλιτσα Γιόβιτς.Ο Πανναξιακός υποχρέωσε την Παναθηναϊκό στην πρώτη του ήττα και η Γιόβιτςέπαιξε σημαντικό ρόλο με την παρουσία της. Η Σέρβα ακραία, που αρχικά ήρθε στην ομάδα της Νάξου να αγωνιστεί ως διαγώνιος είχε 15 πόντους με 13/33 επιθέσεις, 1 άσο, 1 μπλοκ και 60% υποδοχή με 30% άριστες.

Η ίδια είπε για αυτή τη διάκριση:
«Εϊμαι έκπληκτη και συγκινημένη από αυτή την μεγάλη τιμή που μου έγινε. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη γιατί αυτή η διάκριση έρχεται σε μια στιγμή όπου η ομάδα έχει πραγματοποιήσει πολύ σημαντικές νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη».
Η 24άχρονη Μίλιτσα ξεκίνησε την χρονιά με αρκετές δυσκολίες κάτι που παραδέχεται και η ίδια αν και όπως υπενθυμίζει: «ήρθα στη Νάξο για να αγωνιστώ ως διαγώνια, αλλά στην πορεία έπρεπε να γίνω ακραία. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί από τη μια μέρα στην άλλη, αλλά τώρα που μπορώ να βοηθήσω την ομάδα το χαίρομαι πραγματικά και το απολαμβάνω. Το έχω συνηθίσει και μπορώ να πω ότι μου αρέσει ο ρόλος της ακραίας».
Όσον αφορά τη συνέχεια η Γιόβιτς τόνισε: «περιμένοντας και την άφιξη του νέου προπονητή εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό μέχρι τέλους και να δείχνουμε το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο σε κάθε ματς».
Τα υπόλοιπα όπως και για την ζωή στη Νάξο θα τα αποκαλύψει σύντομα όταν θα βρεθεί στο «Ioannis Hair & Beauty team».

Δεν υπάρχουν σχόλια: