Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

«Συνάντηση του Νίκου Μανιού βουλευτή Κυκλάδων με μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Νάξου και υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου»

Το Σάββατο, 23.05.2015 πραγματοποιήθηκε, στη Χώρα της Νάξου, συνάντηση εργασίας του βουλευτή Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Μανιού με τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ιδιοκτητών
Επιχειρήσεων Μαζικής Εστίασης Νάξου. Στη συνάντηση συμμετείχαν τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Κουτσογιαννάκη, υπεύθυνη για τον τουρισμό και τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και ο Μιχάλης Φραγκίσκος, υπεύθυνος για την τοπική αυτοδιοίκηση. Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν το ισχύον νομικό καθεστώς και οι  νέες ρυθμίσεις σχετικά με την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και ομπρελλών στις παραλίες και τους αιγιαλούς, την τρέχουσα τουριστική περίοδο.
Την ίδια μέρα πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Νίκου Μανιού με τους υπαλλήλους του Αστυνομικού Τμήματος Νάξου.  Στη συνάντηση συμμετείχε επίσης η Κατερίνα Κουτσογιαννάκη, μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνη για τα σώματα ασφαλείας. Στη συζήτηση που έγινε μεταξύ των παρισταμένων εκτέθηκαν τα βασικά ζητήματα, που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Α.Τ. Νάξου. Ως κυριότερα μεταξύ αυτών αναφέρθηκαν τα εξής: το ζήτημα της επαρκούς στελέχωσης της υπηρεσίας με δεδομένες τις αυξημένες ανάγκες κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, η ανεπάρκεια των κτιριακών εγκαταστάσεων (έλλειψη γραφείων, ακαταλληλότητα χώρου κράτησης) και οι ελλείψεις σε υλικοτεχνική υποδομή (αυτοκίνητα κλπ.). Εκτενής συζήτηση και ουσιαστικός διάλογος έγινε πάνω στο θέμα βελτίωσης των σχέσεων μεταξύ πολιτών και αστυνομικών, με ανάπτυξη πνεύματος σεβασμού και  εμπιστοσύνης εκατέρωθεν.
Αθήνα, 27 Μαΐου 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια: