Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ της ΜΕΡΑΣ, σε όλα τα φιλαράκια ψυχάρες, που ακόμα, αντιστέκονται

ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ της ΜΕΡΑΣ, σε όλα τα φιλαράκια ψυχάρες, που ακόμα, αντιστέκονται ''Για να ΔΟΥΜΕ τι θα ΔΟΥΜΕ κ ΠΟΙΟΙ εχουν ΔΙΚΙΟ κ ΠΑΛΕΥΟΥΝ, για την ''ΕΛΛΑΔΑ'' κ το ΛΑΟ, ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ'' κ ΠΟΙΟΙ το ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΡΕΚΛΑΤΟΙ? (Κ το ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΚΟ, ότι ΜΙΛΑΝΕ κ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, από την ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, που ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ και ΦΕΡΑΝ την ΠΑΤΡΙΔΑ, σε ΑΥΤΑ τα ΧΑΛΙΑ κ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ το ΛΑΟ)! (Δεν ΜΙΛΩ, για τους ΠΑΡΑΤΡΕΧΑΜΕΝΟΥΣ, ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ κ ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΥΦΤΕΣ) Για το ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ ΛΑΟ ΜΙΛΩ που ΥΠΟΦΕΡΕΙ κ ΜΠΟΡΕΙ να ΥΠΟΦΕΡΕΙ κ ΑΛΛΟ). ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΥΠΗΡΕΤΩΝΤΑΣ το ΚΕΦΑΛΑΙΟ κ τις ΛΕΣΧΕΣ, των ΜΑΣΟΝΩΝ που ΑΝΗΚΕΙ 'ο ΚΑΘΕΝΑΣ...

''ΑΛΕΞΗ - ΤΣΙΠΡΑ'', αν ΘΕΛΗΣΕΙΣ να ΚΑΝΕΙΣ κ συ τα ΙΔΙΑ ή σου ΕΧΟΥΝ το ΜΑΧΑΙΡΙ στο ΛΑΡΥΓΚΙ - ΚΑΝΟΝΙΣΕ και ΦΥΓΕ, με ΨΗΛΑ το ΚΕΦΑΛΙ. Ότι το ΠΑΛΕΨΕΣ! (Που ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΟΦΑΛΑ, από τους ΑΛΛΟΥΣ που ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ τη ΧΩΡΑ, δεν ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΕΣΤΗΣΑΝ ''ΚΟ'') Μην ΦΤΑΣΕΙΣ σε ΑΥΤΗ την ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ δε σου ΠΑΕΙ, δεν σου ΑΡΜΟΖΕΙ !!!
''ΑΡΑΓΕ ΠΟΣΟ ΤΡΕΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 32, που με το ''ΟΧΙ'' τους κ που είναι μέλη της κυβέρνησης άσχετα με το πως κινήθηκαν στη ψηφοφορία (Λαφαζάνης, Στρατούλης, Ήσυχος, Αποστόλου, Χουντής. ) Η την ΑΠΟΥΣΙΑ, ή το ΝΑΙ, ΑΛΛΑ με ΕΠΙΣΤΟΛΗ, που ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ με ΑΥΤΑ, τα ΜΕΤΡΑ''! Κ ΓΙΑΤΙ το ΦΤΑΣΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ κ δεν το ΕΔΕΙΞΑΝ ΑΠΟ ΑΡΧΗΣ? Τους ΔΟΥΛΕΨΕ κ ΕΔΩ Ο '' ΑΛΕΞΗΣ - ΤΣΙΠΡΑΣ '' ? Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ?.
''ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, να ΒΓΟΥΝ κ να μας ΠΟΥΝ. ''ΠΙΣΤΕΥΩ, ότι το ΑΞΙΖΕΙ ο ΛΑΟΣ, με ΟΛΕΣ, ΑΥΤΕΣ τις ΘΥΣΙΕΣ'' ! ''ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝ και ΕΙΔΟΜΕΝ'' ΚΟΝΤΗ ΓΙΟΡΤΗ, ή ΚΥΡΙΑΚΗ, Η και ΠΑΛΙ ό ΤΑΦΟΣ ΟΛΩΝ των ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΩΝ ''ΕΛΛΗΝΩΝ'' κ ΞΑΝΑ, ΧΑΙΔΕΜΑ της ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ? ''ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ, για τις ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ που ΕΡΧΟΝΤΑΙ, γι΄ αυτές που φύγαν μετανάστες, τα καλύτερα κεφάλια. Για τις ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, για τη ΦΤΩΧΕΙΑ, για τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΡΓΟΥΣ, για τη ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ κ τα ΑμεΑ, που ΠΑΛΙ ΕΧΟΥΝ ΓΕΜΙΣΕΙ οι ΚΕΑΔΕΣ, απο τις ΨΥΧΟΥΛΕΣ τους. ''ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ''. Κ. ''Πρωθυπουργέ μιλήστε, απο καρδιάς στα ισια και μη μας ''ΠΡΟΔΩΣΕΤΕ'' !
''Αν ο κόσμος μου, σταματούσε ν΄ αντανακλά, αυτό που είμαι, τότε και εγώ θα σταματούσα να αντιδρώ, ως προς τα ερεθίσματα του κόσμου μου και να στέκομαι, βουβός και άβουλος, απέναντι, στους τραπεζίτες και τους μασόνους τοκογλύφους, που καθημερινά βιάζουν τη χώρα μου''! Υπομονή κ αγώνα, μέχρι τέλους, για την ''ΕΛΛΑΔΑ''! Που μακάρι να έρθουν τα καλυτερότερα, ετσι, όπως προσμένουν ολοι. Αλλιώς... '' Ο ΑΓΏΝΑΣ, συνεχίζεται '' !!!
Με τιμή
Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος. ''Εκπαιδευτικός, Εργαστηριακός - Μηχανικός - Παιδαγωγός. ''ΑμεΑ''. Κοινωνικός, Εργάτης''. Εντεταλμένος, Δημοτικός σύμβουλος. Δήμου, Γαλατσίου - Αττικής. Γιά το Κοινωνικό παντοπωλείο και τήν Κοινωνική, Ιματιοθήκη. Πρόεδρος της Διαπαραταξιακής επιτροπής, Δήμου Γαλατσίου κατά των Κεραιών, κινητής, σταθερής τηλεφωνίας, Ρ/Φ, ηλεκτροφόρων καλωδίων υψηλής τάσης, μέσα στον οικιστικό ιστό, που βλάπτουν την υγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: