Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ πρ. ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, χαιρετίζει τα εκατοντάδες μέλη του Συλλόγου μας, που μαζί με χιλιάδες άλλους συνταξιούχους ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και έδωσαν αγωνιστικό παρών στις συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που οργάνωσε, στις 26/11/2015, η  Ομοσπονδία Συνταξιούχων του ΙΚΑ και η ΣΕΑ σε  όλη τη χώρα για την υπεράσπιση του Δημόσιου Κοινωνικοασφαλιστικού συστήματος.
Στην Αθήνα, η ιδιαίτερα μαζική συγκέντρωση μετατράπηκε με την......
ολοκλήρωσή της σε μαχητική πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Υγείας όπου και συνάντησε τον Υπουργό Υγείας και συζήτησε μαζί του για την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Δημόσιας Υγείας, εξ’ αιτίας των αντιασφαλιστικών κυβερνητικών πολιτικών που εφαρμόστηκαν διαχρονικά από όλες τις μέχρι σήμερα κυβερνήσεις.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η τραγική κατάσταση που επικρατεί στο χώρο της Δημόσιας Υγείας-Περίθαλψης, με τις χιλιάδες ελλείψεις σε νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό, καθώς και  σε Υγειονομικό, φαρμακευτικό υλικό και αντιδραστήρια, η συνεχώς μειούμενη κρατική χρηματοδότηση δεν μπόρεσε να διασκεδαστεί ούτε κατ’ ελάχιστο από  την όποια αναφορά  του Υπουργού στους προγραμματισμούς της κυβέρνησης.

Συνεχίζουμε λοιπόν ανυποχώρητα, αγωνιστικά  τον αγώνα μας, απαιτώντας:
                                                                                                          ΕΝΙΑΙΟ, ΚΑΘΟΛΙΚΟ, ΔΗΜΟΣΙΟ, ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ-ΠΕΡΙΘΑΛΨΗΣ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΘΕ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ, ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧΙΚΑ  ΕΠΙΠΕΔΑ.

Παίρνουμε μαζικά μέρος στις απεργιακές συγκεντρώσεις την Πέμπτη 3/12/2015:

Στην ΑΘΗΝΑ, ώρα  10.00 στην ΟΜΟΝΟΙΑ, Προσυγκέντρωση ώρα 09.30 στην Πλ. Εθνικής αντίστασης (πρ. Κοτζιά).

Στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ώρα 10.30 στο  Άγαλμα. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Σε όλες τις άλλες πόλεις της χώρας.


                                 Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: