Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

"Χαμός στο ίσιωμα", έγινε στην κοπή της πίτας του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου (βίντεο φωτογραφίες)

Το βράδυ του Σαββάτου 16 Ιανουαρίου,ο Σύλλογος Κορωνίδας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα σε μια κατάμεστη αίθουσα από μέλη, φίλους και φορείς. Την εκδήλωση παρουσίασε η Μαρούσα Βιτζηλαίου και το καλωσόρισμα έγινε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Μανώλη Μουστάκα, ο οποίος και ευχαρίστησε όλους, για την δυναμική παρουσία τους. και ευχήθηκε υγεία και δύναμη και το 2016 να είναι χρονιά δημιουργίας και αλληλεγγύης.
 
Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε ο Ἀρχιμ.Φιλόθεος (κατά κόσμον Γεώργιος) Νικολάκης  του Ενοριακού Ναού Ἁγ.Γεωργίου  Κυψέλης και ο πατήρ  Κορρές Γεώργιος αντιπρόεδρος του συλλόγου.
 Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και  χαιρέτησαν, ο πρώην ευρωβουλευτής και ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μανώλης Γλέζος,  οι Δήμαρχοι Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, Νάξου κ. Μανώλης Μαργαίτης  και ο κ.Αντώνης Χωριανόπουλος,  αντιπρόεδρος της ένωσης Κυκλαδικού Τύπου, τέως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ναξιακών Συλλόγων, Επίτιμος Πρόεδρος του Συλλόγου Απολλωνιατών Νάξου
 Επίσης τίμησαν την εκδήλωση  ο πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ κ. Νικος Βερνίκος. ο πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοτιτών κ. Νίκος Τζιώτης, ο πρόεδρος Κεραμωτής κ. Νίκος Φυρογένης. ο πρόεδρος Σαγκριωτων κ. Κώστας Βερνίκος ο Πρόεδρος Α.Ο.Κορωνίδας Γαλατσίου Σωτήρης Μαργέλος και άλλοι.
Στη συνέχεια τιμήθηκαν  από το σύλλογο  οι συχωριανοί μας, μαραθωνοδρόμος Αλέκος Χωριανόπουλος και η πολύτεκνη μητέρα Γεωργία Αλιμπέρτη, που καταχειροκροτήθηκαν.
Την Πίτα  του Συλλόγου έκοψε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου πατήρ  Κορρές Γεώργιος και μέλη του Δ.Σ. μοίρασαν την πίτα στους παρεβρισκόμενους.

























Δεν υπάρχουν σχόλια: