Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Μηνύματα για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
Η επιτυχή πορεία των παιδιών του Δήμου μας στις πανελλήνιες εξετάσεις και η εισαγωγή τους στα ανώτερα και ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα αποτελεί την ολοκλήρωση μιας επίπονης προσπάθειας, η οποία όμως ανοίγει το δρόμο για μια λαμπρή σταδιοδρομία.
Η ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σκόρπισε χαμόγελα στους μαθητές, που είδαν τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς να καρποφορούν, θέτοντας τις βάσεις για την πραγμάτωση των ονείρων τους. Στα παιδιά αυτά, στους αυριανούς επιστήμονες του τόπου μας, αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους και την επίτευξη του στόχου τους!

Τα εύσημα αξίζουν, επίσης, στους γονείς αλλά και στους καθηγητές των μαθητών, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό τους καθ΄ όλη τη διάρκεια της αξιέπαινης αυτής προσπάθειας.   
Βέβαια, τα παιδιά, που δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε κάποια σχολή, δεν πρέπει να καταθέτουν τα όπλα και να απογοητεύονται. Οι ευκαιρίες δίνονται, αρκεί να τις αδράξετε! Άλλωστε, η επαγγελματική και κοινωνική καταξίωση δεν εδραιώνεται μόνο μέσω της επιστημονικής κατάρτισης.
Οι προσπάθειες, οι επιτυχίες, το πείσμα και η θέληση όλων των παιδιών μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον αυτού του τόπου!
Κυνηγήστε τα όνειρά σας!
Καλή Σταδιοδρομία!


Ο Δήμαρχος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων


Μανόλης Μαργαρίτης





Μήνυμα προέδρου ΝοΠΠΑΠΠΠΑ
Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές που διεκδίκησαν και κατέκτησαν μία θέση στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση! Η επίτευξη του στόχου τους είναι αξιέπαινη, καθώς με μεθοδικότητα, επιμονή και κόπο έφτασαν στο επιθυμητό αποτέλεσμα!
Συγχαρητήρια αξίζουν και στους καθηγητές που μεταλαμπάδευσαν τις γνώσεις τους στα παιδιά και τα στήριξαν στη δύσκολη αυτή προσπάθεια. Δεν μπορούμε βέβαια να παραλείψουμε και τους γονείς, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό των παιδιών τους όλα τα χρόνια της προετοιμασίας για την επιτυχία αυτή.
Όσο για τα παιδιά που δεν κατόρθωσαν να επιτύχουν, δεν χρειάζεται να απογοητεύονται, καθώς η ζωή είναι μπροστά και μπορούν να επιτύχουν τους στόχους τους!
Η προσπάθεια όλων των παιδιών μας γεμίζει περηφάνια!
Καλές σπουδές!!

Ο Πρόεδρος του ΝοΠΠΑΠΠΠΑ
Γιάννης Τσολάκης




ΜΗΝΥΜΑ
Για αρκετά θέματα είμαι υπερήφανος που είμαι Ναξιώτης. Ένα από τα σημαντικότερα όμως είναι οι επιδόσεις των Ναξιωτών σε όλα τα επιστημονικά πεδία και η παραγωγή σπουδαίων επιστημόνων διεθνούς και παγκόσμιας αναγνώρισης.
Σαν πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής χαίρομαι και συγχαίρω τους μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας για το ρεκόρ επιτυχίας στις εισαγωγικές εξετάσεις στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία και να μην ξεχάσουν ποτέ την αφετηρία τους!


Τοτόμης Πρωτονοτάριος
Αντιδήμαρχος

Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Δεν υπάρχουν σχόλια: