Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Ας θυμηθούμε όλοι την ρήση του Σωκράτη!!!

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιό e-mail: prevejohn@yahoo.gr
Κοντεύουν σχεδόν δύο χρόνια που οι Αριστεροί κυβερνώντες συνεχίζουν να μας πωλούν με επικοινωνιακές τακτικές τα προεκλογικά τους παραμύθια.  
Αφού βιώσαμε την... απαράδεκτη προδοσία του περσινού δημοψηφίσματος εν συνεχεία μας οδήγησαν εσπευσμένα σε εκλογές υποσχόμενοι καλύτερη......διαπραγμάτευση η οποία υποτίθεται θα έφερνε καλύτερα αποτελέσματα για το λαό και την χώρα μας!
Αντ' αυτού εφαρμόζουν το 3ο και σκληρότερο μνημόνιο με το οποίο ξεπουλούν ότι μας έχει απομείνει ενώ με τις περικοπές μισθών και συντάξεων αλλά και την υπέρμετρη φορολογία μας οδηγούν στην πλήρη οικονομική και κοινωνική εξαθλίωση!
Εδώ λοιπόν τίθεται το ερώτημα αν οι άνθρωποι είναι ανίκανοι ή είναι προδότες, που ενεργούν με συγκεκριμένο τρόπο και στόχο. 
Ας αφήσουμε την κοινή λογική του καθενός μας να βρει την απάντηση έχοντας υπόψη ότι οι κύριοι αυτοί εδώ και καιρό συνεχώς αυτοαναιρούνται μη δίνοντας λόγο και εξηγήσεις σε κανένα ενώ στις ειρηνικές (χλιαρές κατά την γνώμη μου) διαμαρτυρίες μας, αντιδρούν με την νοοτροπία και την μεθοδολογία απολυταρχικών και φασιστικών καθεστώτων!
Ας σηκώσουμε λοιπόν το κεφάλι και ας αναλογιστούμε επιτέλους το τι ζούμε και το τι έρχεται και ας αναλάβουμε τις μεγάλες ευθύνες μας απέναντι στους εαυτούς μας, τα παιδιά μας και κυρίως την ιστορία την οποία κουβαλάμε σαν Λαός και σαν Έθνος.  
Φίλες/οι με τις Γκεμπελίστικες μεθόδους και την προπαγάνδα τους έχουν καταφέρει να μας κάνουν να νιώθουμε ότι όλα είναι προδιαγεγραμμένα και χαμένα αλλά εδώ θα πρέπει να θυμηθούμε την ρήση του Σωκράτη που λέει ότι “Δεν υπάρχουν υποθέσεις χαμένες παρά αυτές που εγκαταλείπουμε”

Δεν υπάρχουν σχόλια: