Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Πανναξιακός - Παναθηναϊκός 2-3 σετ (φωτογραφίες βίντεο)

Μετά από ένα τρομερό ημιτελικό ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε στο τάι μπρέικ του Πανναξιακού και πήρε το εισιτήριο στον τελικό του Final-4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών που γίνεται στο Αγρίνιο. 
Βρέθηκε να κυνηγάει στο τάι μπρέικ, όμως και πάλι ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ψυχή και επιβλήθηκε του δυναμικού Πανναξιακού με 3-2 σετ στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Βόλεϊ Γυναικών. 
Οι «πράσινες» έκαναν την ανατροπή στα σετ με 2-1 και -παρότι ο Πανναξιακός πήρε άνετά το τέταρτο σετ και προηγήθηκε με 6-0 στο τάι μπρέικ- κατάφεραν να πανηγυρίσουν την είσοδό τους στον τελικό. ..

Συγκλονιστική ήταν η εικόνα του ματς στη μεγαλύτερη διάρκεια. Με εξαίρεση το πρώτο σετ (όταν ο Πανναξιακός προηγήθηκε εύκολα με 10-1 και ο Παναθηναϊκός ήταν ανήμπορος να αντιδράσει) οι δύο ομάδες έδωσαν σκληρές μάχες για περίπου 3 ώρες. 

Ο Πανναξιακός πήρε άνετα το πρώτο σετ, όμως ο Παναθηναϊκός αντέδρασε άμεσα. Στο συγκλονιστικό δεύτερο σετ, οι «πράσινες» είχαν ελαφρά υπεροχή, με τον Πανναξιακό να ισοφαρίζει δύο φορές (13-13, 18-18) κόβοντάς του τον αέρα. Και πάλι όμως οι «πράσινες» εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη του Πανναξιακού και έκαναν το 1-1 στα σετ. 

Πραγματικό ντέρμπι έγινε στο τρίτο σετ, όταν οι ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, με εξαίρεση το προβάδισμα τριών βαθμών (18-21) που πήρε ο Παναθηναϊκός, με τον Πανναξιακό να φτάνει κοντά στην ανατροπή, όμως Τσίμα και λάθος της Τσβετάνοβα έκαναν το 2-1. 

Εικόνα του… πρώτου σετ είχε το τέταρτο, με την ομάδα του Ατάνας Πετρόφ να παίρνει από νωρίς το προβάδισμα (11-5), με τη διαφορά να φτάνει μέχρι το 21-13. Ο Παναθηναϊκός το πάλεψε, όμως τελικά το ματς πήγε στο τάι μπρέικ. 

Ο Πανναξιακός μπήκε σαν δαιμονισμένος. Εκμεταλλεύτηκε άψογα τα λάθη του Παναθηναϊκού και έφτασε στο 6-1. Ένα επί μέρους 7-2 υπέρ του Παναθηναϊκού έφερε το πέμπτο σετ στα ίσα (8-8). Από κει και πέρα οι «πράσινες» ανέκτησαν ψυχολογία, εκμεταλλεύτηκαν τα αμυντικά λάθη των Ναξιωτισσών και πανηγύρισαν την είσοδό τους στον αυριανό τελικό. 

Τα σετ: 25-18, 22-25, 24-26, 25-17, 12-15. 








Δεν υπάρχουν σχόλια: