Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Μετράει αντίστροφα το φάιναλ φορ των Γυναικών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Δημαρχείο Αγρινίου, η συνέντευξη Τύπου για το Final 4 του Κυπέλλου βόλεϊ γυναικών, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Αγρίνιο το διήμερο 28 και 29 Μαρτίου.Στην συνέντευξη τύπου παρέστησαν ο Δήμαρχος Αγρινίου κ. Γιώργος Παπαναστασίου, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού κ. Νίκος Γκρίζης, η υπεύθυνη του γραφείου τύπου του Δήμου Αγρινίου κα.
Νανά Θεοδωροπούλου, το μέλος του ΔΣ της ΕΟΠΕ και πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Δυτικής Ελλάδας (Ε.Σ.ΠΕ.Δ.Ε) κ. Αποστόλης Βέτσας, ο Διευθυντής της Ομοσπονδίας κ. Περικλής Μπακοδήμος, ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας κ. Ιωάννης Ματσούκας, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Αγρινίου κ. Χριστόφορος Μπόκας, η προϊστάμενη του ΔΑΚ «Μιχ. Κούσης» κα. Μαρία Τσώνη, ο υπεύθυνος των αγώνων κ. Θανάσης Μουρτζάπης, καθώς και αρμόδιοι παράγοντες από τη ΝΕΡΙΤ.
«Αποτελεί σπουδαίο γεγονός για την περιοχή μας, να φιλοξενεί αυτή την διοργάνωση, για αυτό ως Δήμος δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια ώστε να αποτελέσει μια μεγάλη γιορτή του γυναικείου βόλεϊ. Τις προηγούμενες ημέρες διευθετήσαμε όλα τα τεχνικά ζητήματα προχωρήσαμε σε βελτιώσεις στο ΔΑΚ «Μιχάλης Κούσης» έτσι ώστε οι φιλοξενούμενοι μας, ομάδες, διαιτητές, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας και φίλαθλοι να μπορέσουν να κάνουν απρόσκοπτα τη δουλειά τους και να απολαύσουν το final four. Η προβολή για την περιοχή μας θα είναι μεγάλη, αφού μέσα από διαφημιστικά μπάνερ, έντυπο υλικό, διαφημιστικό σποτ στη ΝΕΡΙΤ κ.α. θα δείξουμε σε όλους ότι το Αγρίνιο είναι ένας τόπος με πολλές ομορφιές που αξίζει να επισκεφτούν» ανέφερε ο δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου.
Από την πλευρά τους ο κ. Βέτσας κι ο κ. Μπακοδήμος ευχαρίστησαν τον Δήμο Αγρινίου για την φιλοξενία και την συνεργασία, τόνισαν τη βαρύτητα που δίνει η διοίκηση της Ομοσπονδίας στο να διεξάγονται σημαντικοί αγώνες βόλεϊ σε πόλεις της περιφέρειας και κατέληξαν εκφράζοντας την βεβαιότητα τους ότι το Final 4 θα βοηθήσουν στην περαιτέρω ανάπτυξη του αθλήματος στην περιοχή.
Υπενθυμίζουμε ότι στο Final 4 έχουν προκριθεί οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανναξιακός, Ηρακλής Κηφισιάς και το πρόγραμμα των αγώνων (όλοι θα μεταδοθούν από την ΝΕΡΙΤ) έχει ως εξής:
Σάββατο 28/3
17.30, Πανναξιακός – Παναθηναϊκός
20.00, Ηρακλής Κηφισιάς – Ολυμπιακός
Κυριακή 29/3
18.00, Τελικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: