Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Σε γιορτινή ατμόσφαιρα το final4 στο Αγρίνιο ενάντια στις Κασσάνδρες

Θα έχουμε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο. Η διοργάνωση αυτή θα κυλήσει σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Είναι σίγουρο ότι θα διαψευστούν όλοι όσοι κάνουν λόγο για επεισόδια και άπαντες θα διαπιστώσουν ότι άξιζε από όλες τις απόψεις, η διεξαγωγή του Κυπέλλου από την ΕΟΠΕ και τον Δήμο Αγρινίου» δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας
και Αθλητισμού του Δήμου Αγρινίου, Νίκος Γκρίζης Σε γιορτινή ατμόσφαιρα θα πραγματοποιηθεί η τελική φάση (final4) του κυπέλλου Ελλάδας βόλεϊ γυναικών στο Αγρίνιο στις 28/29 Μαρτίου. Για το Αγρίνιο είναι η πρώτη μεγάλη αθλητική διοργάνωση στην πόλη και όλοι εκφράζουν την βεβαιότητα τους πως θα είναι μία απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση, μία γιορτή του βόλεϊ και μία διαφήμιση για την πόλη. Η πόλη του Αγρινίου θα προβληθεί έντονα μέσω της διοργάνωσης, της απευθείας μετάδοσης από την ΝΕΡΙΤ και του τηλεοπτικού σποτ στο οποίο θα προβάλλεται εκείνες τις μέρες η πόλη του Αγρινίου.
Σύμφωνα πάντα με τον Αντιδήμαρχο του Δήμου Αγρινίου, Νίκο Γκρίζη, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες τόσο στο Δημοτικό Αθλητικό κέντρο «Μιχάλης Κούσης» όσο και για την φιλοξενία των ομάδων, των δημοσιογράφων και των παραγόντων, και από οργανωτικής πλευράς είναι όλα έτοιμα για να ξεκινήσει το Final 4.
Οι αγώνες θα είναι ‘Ειδικής Διαχείρισης’ (όπως προβλέπεται και στην σχετική προκήρυξη) ο βαθμός της οποίας θα καθοριστεί σε συνεργασία με το Υφυπουργείο Αθλητισμού, μετά από σύσκεψη με τους συνδιοργανωτές, τις οικείες αστυνομικές αρχές και τις ομάδες που έχουν προκριθεί, διασφαλίζοντας την ισότιμη μεταχείριση των συμμετεχουσών ομάδων.
Τα εισιτήρια διατίθενται από το πνευματικό κέντρο του δήμου Αγρινίου (8π.μ.-2μ.μ.) με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας και κύριος στόχος είναι στο γήπεδο να βρεθούν οικογένειες με παιδιά. Έχει απαγορευτεί η μετακίνηση οργανωμένων οπαδών και μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι αναμένεται να έχουν εξαντληθεί όλα τα εισιτήρια. Με ένα εισιτήριο θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει και τους δυο ημιτελικούς στην τιμή των 10 ευρώ, ενώ 10 ευρώ θα κοστίζει και το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό την Κυριακή.
Για την έντονη φημολογία περί επεισοδίων μεταξύ οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού που φέρνουν την διοργάνωση του Αγρινίου για τα… εξωαγωνιστικά και όχι για τα αγωνιστικά στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων και τον sites, o αντιδήμαρχος κος Γκρίζης στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμά του: «Θα έχουμε ένα ήρεμο Σαββατοκύριακο. Η διοργάνωση αυτή θα κυλήσει σε γιορτινή ατμόσφαιρα. Είναι σίγουρο ότι θα διαψευστούν όλοι όσοι κάνουν λόγο για επεισόδια και άπαντες θα διαπιστώσουν ότι άξιζε από όλες τις απόψεις, η διεξαγωγή του Κυπέλλου από την ΕΟΠΕ και τον Δήμο Αγρινίου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: