Κυριακή, 19 Απριλίου 2015

Αλλαγή φρουράς στην 95 ΑΔΤΕ Ρόδου – Καθήκοντα νέου Διοικητή έχει αναλάβει ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Ματζάκος που κατάγεται από την Κορωνίδα Νάξου.

 Όλη η τελετή παράδοσης-παραλαβής (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ) 

Πραγματοποιήθηκε με τη δέουσα επισημότητα και λαμπρότητα η τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοίκησης της 95 ΑΔΤΕ στο στρατόπεδο «Ανθυπολοχαγού Παπαποστόλου» στ’ Αφάντου. Ως γνωστό ο Υποστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής που υπηρέτησε ως Διοικητής στην 95 ΑΔΤΕ για ένα χρόνο με μεγάλη επιτυχία και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στη Ροδιακή Κοινωνία,  τοποθετείται στο ΓΕΣ. Καθήκοντα νέου Διοικητή στην 95 ΑΔΤΕ αναλαμβάνει ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Ματζάκος που κατάγεται από την Κορωνίδα  Νάξου....

Στην τελετή παράδοσης-παραλαβής παραβρέθηκαν οι βουλευτές Μάνος Κόνσολας και Δημήτρης Κρεμαστινός, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Φώτης Χατζηδιάκος, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γιάννης Φλεβάρης, ο πρόεδρος του περιφερειακού Συμβουλίου Θ. Σωτρίλλης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Γιάννης Πάππου κ.α.

“Οι Ροδίτες μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι”

Στην ομιλία του ο Υποστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, εμφανώς συγκινημένος ευχαρίστησε στρατιωτικούς και αιρετούς για την συνεργασία που είχαν. Τόνισε ότι οι κάτοικοι της Ρόδου μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι αφού το επιχειρησιακό επίπεδο της 95 ΑΔΤΕ είναι άψογο κάτι που οφείλεται στην σκληρή δουλειά. 
Ο νέος Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ ευχήθηκε στον κ. Στεφανή καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του στο ΓΕΣ και αναφέρθηκε στους στόχους και στον ρόλο που πρέπει να επιτελεί ο στρατός. Δήλωσε ότι θα ασκήσει ανθρωποκεντρική Διοίκηση, θα επιβραβεύσει ό,τι καλό γίνεται και δεν θα ανεχθεί την ολιγωρία.
http://www.drasisnews.gr/http://www.drasisnews.gr/Εθιμοτυπική επίσκεψη του νέου Διοικητή της 95 ΑΔΤΕ Κ. Ματζάκου σε Δήμο και Περιφέρεια (φωτο&βίντεο)
Εθιμοτυπική επίσκεψη πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης στον Περιφερειάρχη και στο Δήμαρχο ο νέος διοικητής της 95 ΑΔΤΕ, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Ματζάκος.
Ο δήμαρχος Φώτης Χατζηδιάκος καλωσόρισε τον κ. Ματζάκο και εξέφρασε την πεποίθησή του ότι θα έχουν μία καλή συνεργασία.
Από την πλευρά του ο Διοικητής της 95 ΑΔΤΕ είπε ότι η καλή συνεργασία θα είναι δεδομένη και εκφράσθηκε κολακευτικά για τη Ρόδο όπου είχε υπηρετήσει ξανά το 2001.http://www.drasisnews.gr/


Αλλαγή φρουράς στην 95 ΑΔΤΕ

Στη Ρόδο ο Κωνσταντίνος Ματζάκος, στο Γενικό Επιτελείο Στρατού ο Αλκιβιάδης Στεφανής...
Αλλαγή φρουράς στην 95 ΑΔΤΕ. Την Δευτέρα στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η τελετή παράδοσης παραλαβής στο 294 ΤΕ στ’ Αφάντου.

Διοικητής στην 95 ΑΔΤΕ αναλαμβάνει ο Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Ματζάκος ο οποίος υπηρετεί στο ΓΕΕΘΑ. Ο νυν Διοικητής Αλκιβιάδης Στεφανής τοποθετείται στο ΓΕΣ ως διευθυντής Δ’ Κλάδου.
http://parapona-rodou.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια: