Δευτέρα, 13 Απριλίου 2015

Επίσκεψη του Μιχάλη Χάλαρη τη Μ. Παρασκευή στην υπαίθρια αγορά ναξιακών προϊόντων στην περιοχή του Ψυρρή

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Δρ Μιχάλης Χάλαρης, υπ. Βουλευτής Κυκλάδων με το ΠΑΣΟΚ, στην υπαίθρια αγορά ναξιακών προϊόντων στην περιοχή του Ψυρρή.
Συναντήθηκε εθιμοτυπικά με τον πρόεδρο της κτηνοτροφικής ένωσης Φιλωτίου Νάξου Βασίλη Κρασσά (Φώτο 1) εκφράζοντας την ευαρέσκεια του για την ομαλή διεξαγωγή της αγοραπωλησίας των ποιοτικών ναξιακών προϊόντων.
Ο κ. Μιχάλης Χάλαρης με την ιδιότητα του Δρ Χημικού και διατελέσαντος μέλους
Ε.Σ.Π.Ε.Τ. του Ε.Φ.Ε.Τ. τόνισε την σημαντικότητα αφενός της εφαρμογής από τους παραγωγούς των βασικών αρχών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων αφετέρου της τυποποίησης των προϊόντων τους και ζήτησε αυτά να είναι ένας από τους μελλοντικούς στόχους τους.

Στην περιοχή της υπαίθριας αγοράς συναντήθηκαν με τον κ. Νίκο Μαϊτό, δημοτικό σύμβουλο & επικεφαλής της αντιπολίτευσης του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων (Φώτο 2) όπου συμφώνησαν για την αναγκαιότητα της προστασίας και της διαχρονικής συνέχισης της υπαίθριας αγοράς ναξιακών προσόντων κατά την πασχαλινή περίοδο στην περιοχή του Ψυρρή.
Ακολούθως όλοι οι περιοδεύοντες κατέληξαν για το παραδοσιακό ρακί/ούζο με νηστίσιμα–αλάδωτα εδέσματα σε μαγαζί της περιοχής.
Στην παρέα ήταν ο κ. Βασίλης Γρατσίας, Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φιλωτιτών και ο κ. Νίκος Βερνίκος πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ.(Φώτο 3).

Δεν υπάρχουν σχόλια: