Σάββατο, 11 Απριλίου 2015

Θέμα: «Πρόσκληση κατοίκων προς τον Δήμαρχο, με σκοπό την ενημέρωση τους για την πορεία της διαδικασίας αποκατάστασης των ζημιών του Απόλλωνα και την δέσμευσή του με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα για την περάτωση των εργασιών».

Απόλλωνας  Παρασκευή  3 Απριλίου 2015

ΑΠΟ:  Κατοίκους Απόλλωνα Νάξου
ΠΡΟΣ:   Δήμαρχο Νάξου κ. Μαργαρίτη Μανώλη ΚΟΙΝ: κ. Σέργη  κ. Ζουγανέλη κ. Γρυλάκη ΜΜΕ
Κύριε Δήμαρχε,
Μετά την αποψινή μας συγκέντρωση, οι κάτοικοι του Απόλλωνα, συζητήσαμε και ομόφωνα αποφασίσαμε να ζητήσουμε να έρθετε στον Απόλλωνα, να μας ενημερώσετε για την πορεία των ενεργειών και των προθέσεών σας. Όλων απαίτηση είναι, να μας παρουσιάσετε όλα τα σχετικά έγγραφα με τις κινήσεις σας και συγκεκριμένο
χρονοδιάγραμμα που θα αρχίσουν και θα τελειώσουν οι άμεσες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών, αλλά και τις μελέτες των έργων, με το χρονοδιάγραμμά τους, ώστε να δημιουργηθούν όλες οι υποδομές που θα δίνουν οριστική λύση στα χρόνια προβλήματα, θα καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των κατοίκων και των επισκεπτών και θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της περιοχής. «Πρόσκληση κατοίκων προς τον Δήμαρχο
Θεωρούμε ότι ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος  και η επικινδυνότητα των ζημιών καθιστούν τον τόπο μη ασφαλή και μη λειτουργικό.
Ζητάμε λοιπόν,  την ενημέρωση αυτή στον Απόλλωνα, εντός 10 ημερών από την λήψη της παρούσας επιστολής.


Οι κάτοικοι του Απόλλωνα Νάξου

Για να μας ενημερώσετε για την ακριβή ημερομηνία της συνάντησης, επικοινωνήστε, τηλεφωνικά, με τον πρόεδρο Τ.Κ Κορωνίδας, κ. Κορρέ Δημήτρη και εγγράφως στο φαξ της κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: