Τετάρτη 15 Απριλίου 2015

Χανιά | Αντί για Ιούδα κάψανε… Σαμαρά και Βενιζέλο | Photo

samaras_venizelos_ioudes2samaras_venizelosΈνα Ομοίωμα Του Πρώην Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά Και Του Πρώην Αντιπροέδρου Βαγγέλη Βενιζέλου, Αποφάσισαν Να Κάψουν Στα Χανιά, Σε Εκκλησία Στο Ακρωτήρι.
Οι Συγκυβερνήτες Του Παρελθόντος Μάλιστα, Κρατάνε Και Ταμπέλα Που Γράφει, “ΜΑΖΙ ΣΩΣΑNΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”…

samaras_venizelos_ioudes11
Κάποιοι Θα Έλεγαν Ότι Πρόκειται Για Χιούμορ, Κάποιοι Άλλοι Θα Μιλούσαν Για Συμβολική Κίνηση Που Δείχνει Το Τέλος Μιας Εποχής Ή Μιας Συγκεκριμένης Πολιτικής.
Όπως Και Να’χει, Το Ούτως Ή Άλλως Αμφιλεγόμενο Έθιμο Καψίματος Του Ιούδα, Παίρνει Διαφορετικές Μορφές Μέσα Από Τις Οποίες Ο Κόσμος Προσπαθεί Να Ξορκίσει Τα Πρόσωπα Που Έχει Συνδέσει Με Τον Προσωπικό Του Γολγοθά.
Δεν Είναι Η Πρώτη Φορά Που Συμβαίνει Κάτι Τέτοιο, Καθώς Πριν Από Δύο Χρόνια Οι Κάτοικοι Ενός Χωριού Στο Λασίθι, “Έκαψαν” Την Γερμανίδα Καγκελάριο Μέρκελ.
Είναι, Όμως Η Πρώτη Φορά Που Συμβαίνει Για Έλληνα Πολιτικό, Κάτι Που Σε Κάνει Να Αναρωτιέσαι Με Ποιους Άλλους Τρόπους Θα Ξεσπάσει Αυτός Ο Λαός.
ioudas
Φήμες Που Υποστηρίζουν Ότι Οι “Ιούδες¨Κάηκαν Στο Μοναστήρι Της Αγίας Τριάδας Στο Ακρωτήρι Που Έκανε Ανάσταση Ο Επίτιμος Πρόεδρος Της Νέας Δημοκρατίας  Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, Ελέγχονται Ως Ανακριβείς…
Zarpanews.Gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: