Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

Αναχώρησε την Παρασκευή το πρωί από την Νάξο για Θεσσαλονίκη μέσω Πειραιά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού για να αντιμετωπίσει τον Άρη στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Α1 Βόλεϊ.
Ο Πανναξιακός μετά τον αποκλεισμό του από τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις στρέφει την προσοχή του πλέον μόνο στις εγχώριες

διοργανώσεις καθώς στόχος της ομάδας είναι η τετράδα του πρωταθλήματος και η είσοδος στα πλεϊ-οφ την Άνοιξη.
Η ομάδα της Νάξου μετά την νίκη-θρίλερ επί της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή με 3-2 σετ, βρίσκεται μόνη στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς και καλείται να την υπερασπιστεί από τον Άρη Θεσσαλονίκης που ακολουθεί με 13 βαθμούς.
Ο Πανναξιακός που αναχώρησε την Παρασκευή το πρωί από την Νάξο για το μακρύ και κουραστικό ταξίδι μέχρι την Θεσσαλονίκη δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα πλην της κούρασης από τους δύο συνεχόμενους αγώνες με ΑΕΚ και Τράμπζον σε διάστημα λίγων ημερών και την κούραση από το ταξίδι στην Θεσσαλονίκη καθώς χρειάστηκε «τρένα και βαπόρια» για να φτάσει μέχρι εκεί.
Ο αγώνας των δύο ομάδων θα διεξαχθεί την Κυριακή στις 17:00 το απόγευμα και θα μεταδοθεί ζωντανά από την κρατική τηλεόραση και την συχνότητα της ΕΡΤ 2.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής
Σάββατο 28/11
16.00 Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΟΠ Ρεθύμνου (Κυριοπούλου-Τοψιδέλης)
16.00, Φιλαθ. Λαρισαϊκός Σύλ. – ΑΟ Παναθηναϊκός (Παπαγεωργίου-Χαρδαλίδης)
16.00, ΑΟ Θήρας – ΑΟΦ Πορφύρας (Καψάσκης-Μιχαήλογλου)
Κυριακή 29/11
17.00, ΑΣ Άρης – ΑΟΝ Πανναξιακός (Σιμίδης-Ισκάς)
17.00, ΓΣ Ηλιούπολης – ΑΟ Μαρκοπούλου (Μαρκάτης-Ζώης)
18.00, ΑΕΚ Αθηνών – ΑΠΣ Αίας Ευόσμου (Χρηστίδης Χ.-Μεταξά)

Δεν υπάρχουν σχόλια: