Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

O “TripAdvisor” έρχεται στη Ρόδο! Η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου φιλοξενεί για πρώτη φορά στην Ευρώπη το σεμινάριο "DATA MEDITERRANEAN" (Destination Academy with Trip Advisor).

Το σεμινάριο “DATA MEDITERRANEAN” του “TripAdvisor" θα πραγματοποιηθεί στην χώρα μας στις 16 & 17 Φεβρουαρίου 2016 σε συνεργασία με το “E-Tourism Frontiers” και συνδιοργανωτή  τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο «Νησί των Ιπποτών».
Το “DATA MEDITERRANEAN” (Destination Academy with TripAdvisor), είναι ένα πρόγραμμα για την ανάπτυξη του τουρισμού σε όλον τον κόσμο και έχει πραγματοποιηθεί στην Σιγκαπούρη το 2014 και στην Βικτώρια Φολς το 2015. «Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας με τον TripAdvisor, η φιλοξενία του σεμιναρίου “DATA MEDITERRANEAN”, αναδεικνύει σε ένα απαιτητικό κοινό με εξειδικευμένες γνώσεις σε επίπεδο τουρισμού, την δυναμική της Περιφέρειάς μας», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, κ. Μαριέτα Παπαβασιλείου και πρόσθεσε: «Το γεγονός ότι ο κ. Chad Shiver, Senior DMO Sales Executive του “TripAdvisor” και ο κ. Damian Cook, διευθύνων....
σύμβουλος και ιδρυτής του “E-Tourism Frontiers”, μετά από μια σειρά συναντήσεων, αποφάσισαν να διοργανώσουν το σεμινάριο στη Ρόδο, αποδεικνύει ότι τα νησιά μας έχουν τα προαπαιτούμενα για να φιλοξενούν τέτοιες σημαντικές διοργανώσεις και τον μηχανισμό για το κάνουν με επιτυχία».

Το σεμινάριο “DATA MEDITERRANEAN” απευθύνεται σε στελέχη μάρκετινγκ και σε προσωπικό ψηφιακών μέσων ανά τον κόσμο και περιλαμβάνει αναλύσεις και πρακτική εξάσκηση για τις τεχνικές του digital & content marketing.

«Το “DATA MEDITERRANEAN” υπόσχεται να είναι μια δυναμική και ανεκτίμητη διήμερη εκδήλωση που θα παρέχει στους συμμετέχοντες όλες τις καίριες πληροφορίες σε ό,τι αφορά τις νέες προσεγγίσεις για την καλύτερη στρατηγική ψηφιακού μάρκετινγκ», τόνισε η κ. Παπαβασιλείου και πρόσθεσε: «Θα υπάρχουν επίσης συνεδρίες όπου το “TripAdvisor” θα παρέχει σημαντικές πληροφορίες για τις τάσεις που καταγράφονται στις τοπικές αγορές σχετικά με την έρευνα, τον προγραμματισμό των διακοπών και την αγορά των τουριστικών πακέτων. Φιλοδοξούμε δε να αποτελέσει μια από τις μεγαλύτερες κοινωνικές εκδηλώσεις  που φιλοξένησε ποτέ η Ρόδος, κατά την οποία θα πραγματοποιηθούν ξεναγήσεις και διάφορα άλλα παράλληλα event».

Το E-Tourism Frontiers, το TripAdvisor και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεργάζονται για να διοργανώσουν το πρώτο σεμινάριο "DATA MEDITERRANEAN" στη Ρόδο στις 16 & 17 Φεβρουαρίου 2016. Το DATA συγκεντρώνει ανώτερα στελέχη μάρκετινγκ τουριστικών οργανισμών και επιχειρήσεων από όλο τον κόσμο για να συζητηθούν οι σύγχρονες πρακτικές του ψηφιακού τουριστικού μάρκετινγκ και να αναλυθούν δεδομένα για τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών,  τη διαχείριση κρίσεων και άλλα.
Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν πρόσκληση. Η όλη εκδήλωση θα αναδείξει την φιλοξενία, την ομορφιά και την ιστορία που διαθέτει  η Ρόδος σε αφθονία!

«Το E-Tourism Frontiers, το TripAdvisor και η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου συνεργάζονται για να διοργανώσουν το πρώτο σεμινάριο "DATA MEDITERRANEAN" στη Ρόδο», αναφέρει ο κ. Chad Shiver και συμπληρώνει: «Θα συζητηθούν οι σύγχρονες πρακτικές του ψηφιακού τουριστικού μάρκετινγκ και θα αναλυθούν δεδομένα για τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών, τη διαχείριση κρίσεων και άλλα. Στο σεμινάριο μπορούν να συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν πρόσκληση».
Ο Senior DMO Sales Executive του “TripAdvisor” τονίζει ότι η όλη εκδήλωση θα αναδείξει τα μοναδικά στοιχεία που διαθέτει η Ρόδος, αναφέροντας χαρακτηριστικά:  «Η όλη εκδήλωση θα αναδείξει την φιλοξενία, την ομορφιά και την ιστορία που διαθέτει η Ρόδος σε αφθονία».

Ήδη έχουν κλείσει οι συμμετοχές από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ισπανία, την Ιταλία, τη Μάλτα, την Κροατία και τα Κανάρια Νησιά ενώ η διαδικασία συνεχίζεται και με άλλες τουριστικές περιοχές ανά τον κόσμο.


Εκ της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: