Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Επίδειξη ανωτερότητας από τους έφηβου

Με τριπλέτα γκαρντ φωτιά ο Πανναξιακός επικράτησε 76 - 46 του ΑΠΑΣ στο τοπικό ντέρμπι των Εφήβων
188
Οσοι περίμεναν να δουν έναν αντίστοιχο αγώνα με αυτόν που έγινε μία εβδομάδα νωρίτερα σε επίπεδο Παίδων ανάμεσα σε Πανναξιακό και ΑΠΑΣ Νάξου πολύ απλά απογοητεύτηκαν.
Οι Εφηβοι του Πανναξιακού ήταν καταιγιστικοί σχεδόν από το πρώτο λεπτό, πόνταραν τα λεφτά τους στην τριάδα των γκαρντ Μαγγιώρου – ..
Καραγιάννη Βασ και Αρσάνου όσον αφορά την επίθεση και την πιεστική άμυνα με παγίδες στο μισό γήπεδο και το παιχνίδι μέσα σε λίγα λεπτά μετατράπηκε σε παράσταση για έναν ρόλο.
Νικητής στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα Εφήβων ο Πανναξιακός με το εντυπωσιακό 76 – 46 (ημ. 38-20) και οι θεατές που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στο ΔΑΚ Νάξου απόλαυσαν έναν πολύ όμορφο αγώνα με ικανοποιητικό θέαμα.
Το παιχνίδι με δεδομένη την διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν αντέχει κριτικής. Οι τυπικά φιλοξενούμενοι του Θοδωρή Καζακίδη μετά το πρώτο δεκάλεπτο πάτησαν γκάζι, στη δεύτερη περίοδο δέχτηκαν μόλις ένα καλάθι στα επτά πρώτα λεπτά του αγώνα και η διαφορά πήγε σε διψήφιο αριθμό (από το 19 – 11 είχαμε 26-12) και χάθηκε με τη μεγαλύτερη διαφορά να είναι αυτή των 36 πόντων (73-37 στο 36ο λεπτό).
Από τα αξιοσημείωτα του αγώνα, οι 19 πόντοι σε κάθε περίοδο για τον Πανναξιακό, οι 11 πρώτοι πόντοι του Πανναξιακού όλοι από τον Μαγγιώρο και το γεγονός ότι στην 4η περίοδο οι παίκτες του Πανναξιακού είχαν 13 από τους 19 πόντους με βολές με τον εορτάζοντα Αρτσάνο να ευστοχεί στις πέντε τελευταίες.
Οσο για τον ΑΠΑΣ Νάξου; Η ήττα δεν πρέπει να πικράνει τα παιδιά του Κρητικού. Εχουν το ύψος, έχουν ταλέντο αυτό που χρειάζεται είναι να δουλέψουν ακόμη περισσότερο στις αδυναμίες τους ώστε να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Το πλεονέκτημα του Πανναξιακού; οι βασικοί τους γκαρντ σ” αυτό το επίπεδο , ήτοι οι Καραγιάννης, Μαγγιώρος αγωνίζονται στην ανδρική ομάδα και έχουν παραστάσεις σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Φωτογραφίες από τον αγώνα στο naxospress.gr
Διαιτητής: Παπαδημητρόπουλος
Δεκάλεπτα: 11-19, 09-19, 13-19, 13-19
ΑΠΑΣ τα Φανάρια (Φρ. Κρητικός): Βασιλάκης Δ 3, Λεόντιος, Ζευγώλης Στ 3, Μάνος 4, Χάλκος 6, Κιόσκου, Μουστάκης 4, Προμπονάς 3 (1), Κώτσος 5, Μαράκης 18, Ελευθερίου, Φρατζέσκος
Πανναξιακός ΑΟΝ (Καζακίδης): Κουτάντζης 1, Μαγγιώρος 22 (1), Καραγιάννης Β. 19 (1), Αρτσάνος 14, Καραγιάννης Μ 10, Μελισσουργός 2, Κοκκολιός, Γκίκα 1, Μάνο, Μεσολογγίτης 6, Βασιλάκης Αντ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: