Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

ΘΕΜΑ: Μία δράση διεθνούς προβολής για την Κω με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Μία δράση διεθνούς προβολής για την Κω υλοποιήθηκε από την Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στο πλαίσιο της συνεργασίας με τον ΣΕΤΕ και την Marketing Greece και της δέσμευσης για την ενίσχυση της τουριστικής εικόνας του νησιού. Πρόσφατα βρέθηκαν στην Κω οι διάσημοι Ισπανοί ηθοποιοί Nerea Barros και Adam Jezierski, πρωταγωνιστώντας σε φωτογράφιση της
ισπανικής έκδοσης του lifestyle περιοδικού “InStyle”. Πέρα από τα αφιερώματα στο περιοδικό, οι δύο ηθοποιοί δημοσίευσαν στιγμιότυπα από την εμπειρία τους στα προσωπικά τους social media που μετρούν χιλιάδες ακόλουθους. Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Μαριέτα Παπαβασιλείου δηλώνει με αφορμή την φωτογράφηση των Iσπανών ηθοποιών: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας σε συνεργασία με τον ΣΕΤΕ και την marketing Greece προσέφερε στην Κω ακόμη μία ευκαιρία διεθνούς προβολής μέσα από μία πολύ εξειδικευμένη δράση. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, είμαστε εδώ για να ανατρέψουμε με τα κατάλληλα μέσα το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε πέρυσι για την Κω, λόγω των μεταναστευτικών ροών που δέχθηκε το νησί».
 Περισσότερες πληροφορίες και υλικό για τη φωτογράφηση των διάσημων Iσπανών ηθοποιών στην Κω, μπορείτε να βρείτε στο συνοδευτικό News Feed.
 Από τη Διεύθυνση Τουρισμού της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: