Κυριακή 5 Ιουνίου 2016

Ο σταθμός 105,4 FM ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ θα διοργανώσει την Κυριακή 5 /6 συζήτηση με θέμα: Διαπλοκή, Διαφθορά κα Μ.Μ.Ε

Ο σταθμός 105,4 FM ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ
θα διοργανώσει την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 11:00 πμ,συζήτηση με θέμα: 
Διαπλοκή, Διαφθορά κα Μ.Μ.Ε 
στην αίθουσα Ιάκωβος Καμπανέλλης, στο δημαρχείο Νάξου με ομιλητές 
την κυβερνητική εκπρόσωπο, Όλγα Γεροβασίλη
τον δημοσιογράφο και διευθυντή του 105,5 Στο Κόκκινο, Κώστα Αρβανίτη και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Ακριβοπούλου
Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος του 105,4 Μεσόγειος Στο Κόκκινο, Ρούλα Μπράουν.
105,4 FM ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 
Το νέο ραδιόφωνο της Νάξου 
Ενημέρωση, μουσική, πολιτισμός
Παρουσίαση 5.6 | St. George Plaza
Σε μια εποχή ύφεσης για την επιβίωση των περιφερειακών Μ.Μ.Ε με τη διαρκή συρρίκνωση και υποβάθμισή τους να αποτελεί πλήγμα για τον κλάδο και την ενημέρωση, η ανάπτυξη του περιφερειακού δικτύου του 105,5 Στο Κόκκινο αποτελεί επιλογή στρατηγικής σημασίας.
Στο πλαίσιο αυτό δημιουργήθηκε στη Νάξο ένα νέο ραδιόφωνο, ο 105,4 Μεσόγειος Στο Κόκκινο, με στόχο να προβάλλει τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας των Κυκλάδων αλλά και όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Στόχος όλων των συντελεστών ένα ραδιόφωνο πολυσυλλεκτικό κι εξωστρεφές που φιλοδοξεί να παρέχει έγκυρη ενημέρωση, καλή μουσική και προτάσεις πολιτισμού. Κυρίως όμως ένα ραδιόφωνο που προσβλέπει σε μία αμφίδρομη σχέση ανάμεσα στον ακροατή και το μέσο δίνοντας το στίγμα ενός ραδιοφώνου που ακούει και συμμετέχει σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας.Ο νέος σταθμός θα εκπέμπει τόσο με δικό του τοπικό πρόγραμμα, έχοντας ήδη στο δυναμικό του γνωστά ονόματα δημοσιογράφων και παραγωγών της Νάξου, όσο και με αναμετάδοση μέρους του προγράμματος του 105,5 Στο Κόκκινο Αθήνας.
Η επίσημη παρουσίαση του νέου σταθμού θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 5 Ιουνίου στις 20:00, στο St. George plaza (πλαζ  Αγ. Γεωργίου Χώρα Νάξου) παρουσία των συντελεστών του και στον ίδιο χώρο θα ακολουθήσε συναυλία με τον γνωστό μουσικοσυνθέτη, Παναγιώτη Καλαντζόπουλο με ελεύθερη είσοδο. Η βραδια θα κλείσει με dj party από τον μουσικό παραγωγό του 105,4  Μεσόγειος Στο Κόκκινο, Μανώλη Ζευγώλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: