Σάββατο 25 Ιουνίου 2016

Το περιβόητο brexit.

Ξεσάλωσαν πάλι οι ειδήμονες και τα κάθε λογής καθητούδια των ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων με τον αρμαγεδώνα, που θα ακολουθήσει το περιβόητο brexit. Ολοι αυτοί οι… τρομάρα τους ειδικοί, λες και βγήκαν από τον ίδιο πολυδιάστατο εκτυπωτή, προγραμματισμένοι με το ίδιο λογισμικό, καταλήγουν πάντα στο ίδιο συμπέρασα.
Δεν μπορούν να καταλάβουν (γιατί δεν διαθέτουν το κατάλληλο πρόγραμμα), ότι αυτή η ευρώπη που καταδυναστεύει τους λαούς της ,με τη συνεχή υποβάθμιση της ζωής τους ,δεν έχει μέλλον. Η αναστάτωση στις.....
περιβόητες αγορές, στις τράπεζες και τους χρηματοοικονομικούς ομίλους, ουδόλως απασχολεί το μέσο ευρωπαίο πολίτη, εργαζόμενο, συνταξιούχο ή άνεργο. Βέβαια όλοι αυτοί σπεύδουν να χαρακτηρίσουν όλους όσους αντιτίθενται στις αντιλαϊκές πολιτικές της μεσαωνικής ευρώπης, που οικοδομείται, ως λαϊκιστές. Ελλείψει επιχειρημάτων τέτοιου είδους χαρακτηρισμοί, είναι εύκολοι.
Το χειρότερο όμως όλων είναι ότι αυτά τα φασόν καθηγητούδια, μας επιβάλλουν να προβληματιστούμε τι θα γίνει με τους έλληνες φοιτητές, που σπουδάζουν στη Βρετανία. Τους γονείς δηλαδή που δεν θα στείλουν τα παιδιά τους να σπουδάσουν στην επαρχία, γιατί απλά δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα.
Ντροπή !!!   Γράφει ο  Μάρκος Παντελιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: