Τετάρτη 13 Ιουλίου 2016

Το 7ο Φεστιβάλ πατάτας στη Νάξο

Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και… τηγανιτές πατάτες: αυτό είναι το καλοκαιρινό τρίπτυχο της απόλαυσης με την διαφορά βέβαια ότι όποιος επισκεφθεί την Νάξο θα βρει και τα τρία προϊόντα σε άφθονες ποσότητες και άψογη ποιότητα
Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και… τηγανιτές πατάτες: αυτό είναι το καλοκαιρινό τρίπτυχο της απόλαυσης με την διαφορά βέβαια ότι όποιος επισκεφθεί την Νάξο θα βρει και τα τρία προϊόντα σε άφθονες ποσότητες και άψογη ποιότητα.,,,

Ο λόγος για το 7ο Φεστιβάλ πατάτας που διοργανώνουν οι άνθρωποι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου το Σάββατο 16 Ιουλίου καθώς το ερχόμενο Σάββατο 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί το 7ο Φεστιβάλ πατάτας της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου στην Αγία Άννα (περιοχή Κάπαρες).

Ο Χρυσός του Νησιού!
 
Η άριστη ποιότητα και η μοναδική γεύση της Πατάτας Νάξου δίκαια της έχουν δώσει τον τίτλο "Χρυσάφι" για το Νησί!Οι παραγωγοί της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου, καλλιεργούν με αυστηρές προδιαγραφές την πατάτα, την οποία στη συνέχεια στέλνουν τυποποιημένη μέσα σε τσουβάλια με την "μαύρη γραβάτα", την ετικέτα που περιγράφει όλα τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.
Και έτσι οι καταναλωτές είναι βέβαιοι γι' αυτό που πληρώνουν!

Πάμε Νάξο την άλλη βδομάδα λοιπόν για τη μεγάλη γιορτή με πρωταγωνίστρια και φέτος, για έβδομη χρονιά την πατάτα Νάξου που θα υπάρχει άφθονη, μαγειρεμένη σε δεκάδες παραδοσιακές συνταγές και θα προσφέρεται σε όλους εντελώς δωρεάν !

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο αγαπημένος παρουσιαστής, Χρήστος Νέζος κάνοντας την πιο εντυπωσιακή είσοδο! Μαζί του η δημοσιογράφος Πόπη Αλιμπέρτη. Εντυπωσιακά σκηνικά, συγκίνηση, βραβεύσεις αλλά και πολλές ανατροπές και χορός.
Τις συνταγές επιμελείται  και αυτή την χρονιά ο  εκπρόσωπος στη Νάξο της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κυκλάδων Δωδεκανήσου Στέλιος Κορρές.Στο Φεστιβάλ Πατάτας 2016  και οι αναγνωρισμένοι chef : Δημήτρης Σκαρμούτσος, Ρένα της Φτελιάς και Νικόλας Σακελλαρίου θα βάλουν την προσωπική τους πινελιά σε στο αγαπημένο πιάτο όλων των Ελλήνων.

Festival-patatas-Naxos-2-Viewtag

Η είσοδος, φυσικά είναι ελεύθερη για όλους.

Οργάνωση – Επιμέλεια : Μάνος Μπανασάκης

Παρουσίαση: Χρήστος Νέζος

Σκηνικά: Devid Negrin

Μουσικό πρόγραμμα : Στελλίνα Κονιτοπούλου- Μανώλης Μπαρμπεράκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: