Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΙΒΟΥ ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ Α.Ο

Το Δ.Σ του Πανναξιακού συγχαίρει τις αθλήτριες στίβου του συλλόγου που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α που έγινε στο Ναύπλιο το Σαββατοκύριακο 2 και  3/07/2016.
Και συγκεκριμένα τις Γκορνάτι Σιμόνα,Λιβανού Αφροδίτη, Μάλλη Μαρία ,Μαρκέτη Νεφέλη και Καβαλλιέρου Μαρία που διακρίθηκαν ιδιαίτερα στα αγωνίσματα τους.
Ιδιαίτερη μνεία στην πρωταθλήτρια παγκορασίδα Καβαλλιέρου Μαρία που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο μήκος με επίδοση
5.57μ και το χάλκινο μετάλλιο στα 80 μέτρα εμπόδια με επίδοση 12.64΄.
Θερμά συγχαρητήρια και σε όλους όσους βοήθησαν στις επιτυχίες αυτές(γονείς,προπονητές,σύμβουλοι)!
Επίσης συγχαίρουμε την κορυφαία πρωταθλήτρια του συλλόγου μας Υφαντίδου Σοφία που διακρίθηκε ιδιαίτερα στο πρόσφατο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στο αγώνισμα του επτάθλου όπου κατέλαβε την 8η θέση.Μια μεγάλη διάκριση για τον Ελληνικό αθλητισμό αλλα και για το σύλλογο μας!
Τέλος θερμά συγχαρητήρια και στον πρωταθλητή εφήβων του συλλόγου μας Παπούλια Ανέστη που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων που έγινε στις Σέρρες στις 9 και 10/07/2016 και συγκεκριμένα στο αγώνισμα των 3000μ Στηπλ.
Κλείνοντας θα θέλαμε να απευθύνουμε θερμά ευχαριστήρια στους χορηγούς της ομάδος στίβου αλλα και στους απλούς πολίτες της Νάξου που με τη βοήθεια τους καταφέραμε να συμμετάσχουμε σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και να έχουμε αυτές τις επιτυχίες.
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου

του ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΥ  Α.Ο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: