Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ πρ. ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Συνάδελφοι,
Συνεχίζοντας τον αντεργατικό-αντιλαϊκό της κατήφορο η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ «τρέχει», μαζί με την Ε.Ε., το ΔΝΤ και το ΣΕΒ, τα νέα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα για το κλείσιμο της δεύτερης αξιολόγησης με νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, στα κοινωνικά και ασφαλιστικά δικαιώματα , στο ήδη βάρβαρο πλαίσιο που διέπει την αγορά εργασίας.

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά πως «κόκκινη γραμμή» της κυβέρνησης αφορά τη μέγιστη
Συνάδελφοι,
Ενάντια σε αυτή την αντιλαϊκή κυβερνητική επίθεση συντονίζουμε τον αγωνιστικό μας βηματισμό με τις εκατοντάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις- Ομοσπονδίες, Εργατικά Κέντρα, σωματεία, που ανυποχώρητα ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝ                                                                                                       την κατάργηση των αντεργατικών νόμων των τελευταίων ετών, την υπογραφή Εθνικής Γενικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας και κλαδικών συμβάσεων, την κάλυψη των απωλειών, αυξήσεις σε μισθούς, συντάξεις και κοινωνικές παροχές.
Παίρνουμε όλοι μέρος στα ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ που διοργανώνουν τα συνδικάτα  στις 17 Οκτώβρη στις 6.30 μ.μ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ         ( με προσυγκέντρωση ώρα 5.30 στην Ομόνοια       ), στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, στην ΠΑΤΡΑ την ίδια ώρα, στη ΛΑΡΙΣΑ ώρα 7μμ και στις άλλες πόλεις της χώρας.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ  ζωή με δικαιώματα, στη βάση των σύγχρονων αναγκών μας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

αύξηση της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων, επιφυλάσσοντας  για μας και τα παιδιά μας,  μια ζωή στην εξαθλίωση, με μισθούς και συντάξεις ψίχουλα, χωρίς ασφάλιση, χωρίς  κανένα δικαίωμα στη δουλειά. Δεν πρόκειται να σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε, αν συνολικά δεν ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική, αυτό τον δρόμο ανάπτυξης!!!.

Δεν υπάρχουν σχόλια: