Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΜΠΟΡΟΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΑΞΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Η παράνομη δραστηριοποίησή τους δεν δημιουργεί μόνο συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού έναντι των νόμιμων επαγγελματιών που είναι υποχρεωμένοι να εκδίδουν τα ανάλογα παραστατικά, να πληρώνουν τους φόρους και τα ασφαλιστικά τους ταμεία, αλλά παρέχει και αμφιβόλου ποιότητας υπηρεσίες χωρίς συγχρόνως να έχουν και ευθύνη για το αποτέλεσμα των εργασιών τους .
Ως εκ τούτου τους καλούμε ή να  σταματήσουν ΑΜΕΣΑ ή να προβούν ΑΜΕΣΑ στην νομιμοποίησή τους. 
Καλούμε επίσης τους συμπολίτες μας να αναλογιστούν τα
παραπάνω και να σταματήσουν να χρησιμοποιούν τους παράνομους «επαγγελματίες» , γιατί εκτός από νομικά συνυπεύθυνοι , θα έχουν και υπηρεσίες αμφιβόλου ποιότητας και αποτελέσματος .
Για οποιανδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση – ενημέρωση-επικοινωνία  απευθυνθείτε στο μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου κ. Κουτελιέρη Νικόλαο στο τηλέφωνο  6974394593.

      
        Ο Πρόεδρος                                                                                 Ο Γεν.Γραμματέας
     Στρατούρης Ευάγγελος                                                                 Πολυκρέτης Ευστάθιος


Ο Εμποροεπαγγελματικός  Συλλόγου Νάξου έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα πληθώρα παραπόνων-καταγγελιών για παράνομη δραστηριοποίηση πληθώρας «επαγγελματιών», κυρίως στην παροχή υπηρεσιών (φωτογράφοι, ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, κομμωτές/κομμώτριες, ιδιαίτερα μαθήματα κλπ ) , χωρίς τις από τον νόμο υποχρεωτικές άδειες εξασκήσεως επαγγέλματος ή ακόμη  και χωρίς έναρξη επιτηδεύματος (χωρίς ΑΦΜ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: