Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Φ. ΖΑΝΝΕΤΙΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΑΞΙΑ

Την συνδρομή της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν τον κλάδο, ζήτησαν οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας
Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Πολιτικής Πρωτογενή Τομέα κ. Φιλήμονας Ζαννετίδης δέχθηκε σήμερα, Τετάρτη, στο γραφείο του τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας κ. Ιωάννη Κατσιαμάκα και τα μέλη του Δ.Σ. της ΠΟΑΞΙΑ, που βρίσκονται στη Ρόδο επί τη ευκαιρία της ημερίδας με θέμα «Μεταναστευτικό ζήτημα και αστυνομία»  που θα πραγματοποιηθεί σήμερα και ώρα 18:00 στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου.,,,,,

Τα μέλη της ΠΟΑΞΙΑ συνόδευαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου κ. Θέμης Καλαμάτας και ο Γραμματέας κ. Γιώργος Στέργου, ενώ παρών στη συνάντηση ήταν και ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Χρήστος Ευστρατίου.
Στην διάρκεια της επίσκεψης,  η οποία έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, έγινε συζήτηση σχετικά με τα προβλήματα της αστυνομίας τα οποία επιδεινώνονται λόγω του νησιωτικού χαρακτήρα της περιοχής, σε συνάρτηση με την υποστελέχωση των αστυνομικών υπηρεσιών  και παρά το γεγονός ότι καλούνται να ανταπεξέλθουν στην διαχείριση του μεγάλου προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος. Οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας και της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου, αφού ευχαρίστησαν  τον κ. Ζαννετίδη για τη μέχρι τώρα άψογη συνεργασία με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ζήτησαν  τη συνδρομή της Περιφέρειας, μέσω του ΕΣΠΑ, στην προσπάθεια που καταβάλλει η διοίκηση της Αστυνομίας για τον εκσυγχρονισμό του στόλου των περιπολικών αυτοκινήτων καθώς και του τεχνολογικού εξοπλισμού της, προκειμένου η Αστυνομία να μπορέσει να επιτελέσει, υπό καλύτερες συνθήκες το έργο της.
 Ο Αντιπεριφερειάρχης από πλευράς του τόνισε ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κλάδος γενικότερα αλλά και ειδικά λόγω μεταναστευτικού και ότι έχουν γίνει μέχρι σήμερα αλλεπάλληλα διαβήματα προς το αρμόδιο Υπουργείο, με το αίτημα της στελέχωσης των αστυνομικών  υπηρεσιών στα νησιά.
Επανέλαβε δε ότι η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στέκεται στο πλευρό των σωμάτων ασφαλείας της περιοχής μας, συμβάλλοντας στο μέτρο των δυνατοτήτων της στην αντιμετώπιση των προβλημάτων τους, με στόχο πάντα την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τους πολίτες και την εμπέδωση του αισθήματος της ασφάλειας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: