Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017

Η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κεραμιωτών Νάξου 2017

Ένα πανέμορφο μεσημέρι απόλαυσαν όσοι βρέθηκαν την Κυριακή στην αίθουσα του Συλλόγου Κεραμιωτών, όπου έγινε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου.
Μέλη, φίλοι και γνωστοί ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του Συλλόγου και τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.
 Το κλίμα ήταν πολύ ζεστό, φιλικό και ευχάριστο και όλοι συνέβαλαν ώστε να είναι μια αξέχαστη..


γιορτή σαν αυτές που χαρίζει ο Σύλλογος Κεραμωτής εδώ και χρόνια.
 

Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία του, ο Δήμαρχος Γαλατσίου Γιώργος Μαρκόπουλος, ο επίτημος πρόεδρος του Συλλόγου κ.Νικόλαος Λεγάκης, καθηγητής Μικροβιολογίας και Διευθυντής του Εργαστηρίου Μικροβιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Γαλατσίου, ο Νίκος Μαϊτός, επικεφαλής στη Νησιωτική  Πολιτεία Ανεξάρτητη  Κίνηση  Πολιτών  Νάξου  και  Μικρών  Κυκλάδων, ο πρόεδρος της Ο.ΝΑ.Σ,  Μάρκος Μάργαρίτης και εκπρόσωποι  Συλλόγων. 
   Την εκδήλωση ξεκίνησε ο πρόεδρος του συλλόγου, Νίκος Φυρογένης, ευχαρίστησε όλους όσους βρέθηκαν κοντά και ευχήθηκε η καινούρια χρονιά να είναι γεμάτη συλλογικές αλλά και προσωπικες επιτυχίες και υγεία για όλους.
Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Λογαράς και την κοπή της πίτας έκανε ο επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου κ.Νίκος Λεγάκης και τα  μέλη μοίρασαν την πίτα στους παρευρισκόμενους.
 

Στη συνέχεια έγιναν βραβεύσεις των νέων ΦΟΙΤΗΤΏΝ και ΑΠΌΦΟΙΤΩΝ στα ΑΕΙ και ΤΕΙ. Αακολούθησε ένα ωραίο  παραδοσιακό νησιώτικο γλέντι, με παιδιά νέους καλλιτέχνες που μας διασκέδασαν , με το λαούτο ο Ρωμανός Λεγάκης από την Κεραμωτή και το βιολί  ο Αντώνης Βλασερός από το Φιλότι. 
  Έιχαμε την τίμή να μας διασκεδάσει ακόμα ένας καλλιτέχνης, ο Δημήτρης Φυρογένης με το λαούτο του, που μας θύμισε παλιές εποχες του παπού του, λαουτιέρη, Δημήτρη Φυρογένη  (Μεντοχάρη).....
Οι παρευρισκόμενοι που παρευρέθηκαν στην  εκδήλωση  χόρεψαν και απόλαυσαν τους  εκλεκτούς μεζέδες και το καλό κρασί από την Νάξο που πρόσφερε ο σύλλογος 
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ & ΌΛΟΥΣ!!!!! 
























Δεν υπάρχουν σχόλια: