Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2017 και Γενική Συνέλευση Συλλόγου ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΓΚΑΡΙΤΩΝ ΝΑΞΟΥ “Ο Άγιος Τρύφων”

ΠΡΟΣ: Μέλη του Συλλόγου Εγκαριτών Νάξου
ΘΕΜΑ: Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2017 και Γενική Συνέλευση Συλλόγου.
 Αγαπητά Μέλη του Συλλόγου Εγκαριτών Νάξου, Ευχόμαστε κατ’ αρχήν Χρόνια Πολλά για τις Άγιες τούτες ημέρες, και με την ελπίδα το Νέο Έτος 2017 να είναι καλύτερο από το περασμένο, να χαρίσει υγεία και ευτυχία σε εσάς προσωπικά και στις οικογένειές σας.
Με την παρούσα επιστολή σάς προσκαλούμε στην κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του
Συλλόγου μας...... που θα πραγματοποιηθεί: Στη Νάξο: τo Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017, ώρα 7:30 μ.μ., στο καφενείο του κ. Κώστα Κονδύλη στις Εγκαρές. Στην Αθήνα: την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, ώρα 11:00 π.μ., στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Γαλατσίου (Αρχιμήδους 2 & Ιπποκράτους Γαλάτσι) Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η ετήσια τακτική και εκλογο-απολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου, με τα εξής θέματα προς συζήτηση και ψήφιση:
1. Ετήσιος απολογισμός πεπραγμένων και οικονομικής διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου για το 2016 και οικονομικής διαχείρισης του ΔΣ του Συλλόγου.
2. Καθορισμός ημερομηνίας εκλογών συλλόγου, ανάδειξη εφορευτικής επιτροπής και λήψη σχετικών αποφάσεων
. 3. Συζήτηση και αποφάσεις για όποια θέματα προκύψουν.
Σημειώνουμε, ότι, με απόφαση του τρέχοντος Δ.Σ., στις επερχόμενες αρχαιρεσίες του Συλλόγου, δικαίωμα ψήφου θα έχουν τα εγγεγραμμένα Μέλη του Συλλόγου που έως και πριν την άσκηση του δικαιώματος της ψήφου τους, έχουν εξοφλήσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για τα έτη, 2015, 2016, 2017. Συγκεκριμένα, όσοι/ες δεν έχουν καταβάλει την εισφορά τους (5 ευρώ κατά άτομο κατά έτος) για κάποιο ή κάποια από τα έτη αυτά μπορούν να την καταβάλουν μέχρι τέλος Ιανουαρίου 2017. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, η θητεία του υπάρχοντος Δ.Σ. θεωρείται λήξασα και δεν υπάρχει Ταμίας.
  Θα ακολουθήσει βράβευση επιτυχόντων στις Πανελλήνιες Εξετάσεις του έτους 2016. Για τον σκοπό αυτό, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τους επιτυχόντες της οικογένειάς σας μέχρι και το Σάββατο 31η Δεκεμβρίου 2016 (πρόσωπο επικοινωνίας: Στέλιος Αρσένης, τηλ. 6946053629 (mail: stelarsen@hotmail.com) και Μαρίνα Μπουλαξή, τηλ. 6973223919 (mail: marinaboulaxi@gmail.com) . Επιπρόσθετα, με απόφαση του Δ.Σ. και θέλοντας να φέρουμε την νεολαία πιο κοντά στον Σύλλογο, θα δοθεί συμβολικό δώρο σε όλους τους εν ενεργεία παρόντες φοιτητές (ή δια αντιπροσώπου). Ως εκ τούτου παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τα σχετικά στοιχεία (ονοματεπώνυμο, σχολή, έτος, κλπ).
Η παρουσία σας θα τιμήσει τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας και θα δώσει την αναγκαία αίγλη και ζεστασιά.
Με τις πιο εγκάρδιες ευχές μας ώστε το νέο έτος 2017 να είναι ανθρώπινο και δημιουργικό, ας κάνουμε πράξη την αλληλεγγύη και την αλληλοϋποστήριξη που είναι πιο αναγκαίες από κάθε άλλη φορά.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου,

Ο Πρόεδρος Στέλιος Σπ. Αρσένης  

Η Γενική Γραμματέας Μαρίνα Μπουλαξή

Δεν υπάρχουν σχόλια: