Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κεραμωτής Ναξου "Ο Τίμιος Σταυρός"

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Αγαπητοί συγχωριανοί , φίλες και φίλοι του Συλλόγου .Το Δ.Σ. εύχεται καλά Χριστούγεννα καλός και ευλογημένος να είναι ο καινούριος χρόνος που σε λίγο μας έρχεται και να κάνει τα όνειρα όλου του κόσμου πραγματικότητα, να σκορπίσει υγεία χαρά και ευτυχία σε όλους.
Σας προσκαλούμε στην πρώτη εκδήλωση του χρόνου που θα είναι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου στις 15/01/2017 και ώρα 11:30π.μ. στη λέσχη του Συλλόγου μας (Αρτέμιδας 7-9 Γαλάτσι).....

Στην ίδια εκδήλωση όπως κάθε χρόνο θα βραβεύσουμε τους νέους του χωριού που πέτυχαν το έτος 2016 την εισαγωγή τους σε ΑΕΪ και ΤΕΪ της χώρας μας. Επίσης θα βραβεύσουμε και τους φοιτητές που τελείωσαν τις σπουδές και πήραν το πτυχίο τους το 2016.
Την ίδια μέρα θα κοπή και στο χωριό η πίτα του Συλλόγου για τους συγχωριανούς μας που μένουν στη Νάξο, παράλληλα θα μοιρασθούν δώρα στα παιδιά των συγχωριανών στην Αθήνα αλλά και στο χωριό.
Υ.Γ. Σας παρακαλούμαι όσοι έχετε παιδιά που εισήχθησαν σε ΑΕΪ και ΤΕΪ ή αποφοίτησαν το 2016 να μας ενημερώσετε, ώστε και να μας βοηθήσετε αλλά και να μην μείνει κανείς αβράβευτος.
Η βράβευση δεν έχει άλλο σκοπό παρά μόνο την αναγνώριση της προσπάθειας των παιδιών αλλά και των γονέων για αυτή τους την επιτυχία .
Με την ευκαιρία της επικοινωνίας μας, σας ενημερώνουμε ότι κάθε Κυριακή παραδίδονται μαθήματα χορού δωρεάν στα παιδιά συγχωριανών μας.
 Περιμένουμε να συμμετάσχουν όσο το δυνατών περισσότερα παιδιά μικρά και μεγάλα .
Σας περιμένουμε στην κοπή της πίτας να ανταλλάξουμε τις ευχές μας από κοντά!!!

ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Νίκος Φυρογένης

 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Αθηνά Φυρογένη

Σύλλογος Κεραμωτής Ναξου "Ο Τίμιος Σταυρός"
ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 7-9, ΓΑΛΑΤΣΙ
ΤΗΛ.: 210 2930448
keramotinaxougal@facebook.com
keramotinaxougal@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: