Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017

Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας 2017 του Απεραθίτικου Συλλόγου Νάξου (φωτογραφίες βίντεο)

Ο Απεραθίτικος Σύλλογος Νάξου χθες το απόγευμα, στην αίθουσα "Θάνος Κωτσόπουλος" στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου έκοψε τη βασιλόπιτα και βράβευσε τους νέους Απεραθίτες φοιτητές. Ευχαριστούμε όλους όσοι μας τίμησαν με την παρουσία τους. Ευχαριστούμε, επίσης, το Δήμο Γαλατσίου και τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρκόπουλο για την παραχώρηση της αίθουσας, τον γλύπτη Γιάννη Νανούρη για την προσφορά των έργων του, τα...

οποία δόθηκαν ως δώρο στους νέους φοιτητές, το κατάστημα "Ραντεβού" στη Χώρα Νάξου για την προσφορά της βασιλόπιτας, τον Γιάννη Νανούρη ιδιοκτήτη των "NANOU" για την προσφορά κερασμάτων, την Ε.Α.Σ.Νάξου για την προσφορά των τυριών και την Blue Star Feries για την προσφορά ενός εισιτηρίου για Νάξο μετ' επιστροφής, το οποίο δόθηκε ως δώρο στον τυχερό της βασιλόπιτας.
Ευχαριστούμε, επιπλέον, τους Δημήτρη Αναματερό και Μανώλη Χατζηπέτρο, οι οποίοι συνέβαλαν ουσιαστικά στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Για τα κάλαντα ευχαριστούμε την Σταμάτα Σταυριανού για τους στίχους και τους Σοφία Πρωτοτοταρίου, Μανώλη Τουμπακάρη και Νικόλα Μαργαρίτη για την μουσική εκτέλεση και ερμηνεία.
Τέλος, ευχαριστούμε τον δημοτικό σύμβουλο και υπεύθυνο πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Γαλατσίου Μάνο Ελευθερίου για την ιδέα της απευθείας σύνδεσης και επικοινωνίας με το χωριό, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς και για την επίτευξη αυτής.
























































Δεν υπάρχουν σχόλια: