Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017

Η γη των θρύλων (βιντεο)

Καταγράφηκε στο Sagnlandet Lejre, Κέντρο Ιστορικής Αρχαιολογικής Έρευνας και Επικοινωνίας, Δανία, Αύγουστος 2012
 Η γη των θρύλων (Sagnlandet Lejre)
Το Land of Legends είναι ένα αρχαιολογικό μουσείο υπαίθρου 106 εκταρίων (43 εκταρίων) που βρίσκεται στον Δήμο Lejre, λίγα χιλιόμετρα μακριά. δυτικά της Roskilde (Δανία). Land of Legends ήταν startade 1964 πόλη Εθνολόγος Hans-Ole Hansen και περιλαμβάνει αναπαραστάσεις ενός χωριού Εποχής του Σιδήρου και την θυσιών βιβλίο (200 π.Χ. έως 200 μ.Χ.), μια αγορά Βίκινγκ (900 μ.Χ.), ένα κάμπινγκ Λίθινη Εποχή (5000 π.Χ.) μια αγροικία του 18ου αιώνα και διάφορα σοβαρά μνημεία. Τα ιστορικά βιοτεχνικά εργαστήρια (η αγγειοπλαστική, το εργαστήριο του υφαντή, ο σιδηρουργός) εργάζονται για την αναπαραγωγή (προ) ιστορικών χειροτεχνιών.

Οι κήποι, οι βοσκοτόπιοι και τα χωράφια είναι το φυσικό σενάριο των δραστηριοτήτων και των ανακατασκευών. Στο Land of Legends Lejre, οι δραστηριότητες για το κοινό χρησιμοποιούν προηγούμενες τεχνικές, γνωστές από ιστορικά έγγραφα, αρχαιολογικά ευρήματα ή πειραματική αρχαιολογία.
Η εποχή της εποχής του σιδήρου, η γη και η πέτρινη εποχή, το campingpladsen. Θα ντύνονται με κοστούμι περιόδου και να αναλάβει το ρόλο της εποικιστικής οι ανακατασκευάστηκε περιοχές, ενώ προσπαθεί να ζήσει Χρησιμοποιώντας τις τεχνικές του παρελθόντος. Πολλοί αρχαιολόγοι από όλο τον κόσμο έρχονται στην γη των μύθων δύο ερμηνευτές Σίνα πειράματα, που ασχολούνται με ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και αντικειμένων.
Για παράδειγμα, η Land of Legends σκοτώσει πολλές φορές στήριξε την πειραματική εργασία του Errett Callahan, μία από τις πιο flintknappers κατάσταση.
Το του κόσμου. (Πηγή: https: //en.wikipedia.orgg

Δεν υπάρχουν σχόλια: