Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017

Swag Se Swagat Song | Tiger Zinda Hai | Salman Khan | Katrina Kaif«Ρίχνει» το YouTube το Bollywood βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στη Νάξο! [φωτο)

 Το OMG #SwagSeSwagat θεαματικό τραγούδι! Katrina & Salman απολύτως τέλεια! Στο τραγούδι τόσο πολλή ενέργεια και αγάπη, η Katrina απέδειξε για άλλη μια φορά ότι είναι η καλύτερη χορεύτρια στον κόσμο και η χημεία μεταξύ του Salman-Katrina είναι απλά πνευματική, 
Ρίχνει» το YouTube το Bollywood βίντεο κλιπ που γυρίστηκε στη Νάξο!


μουσικοχορευτική σκηνή της ταινίας Bollywood "Tiger Zinda Hai" που γυρίστηκε στη Νάξο, στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου!

Ο αριθμός των προβολών αυξάνει κατά χιλιάδες κάθε λεπτό που περνάει και οι εικόνες από τη Νάξο κάνουν το γύρο του κόσμου!

Η παραγωγή είναι της Jash Raj Films, της μεγαλύτερης εταιρείας κινηματογραφικών παραγωγών στην Ινδία, στην οποία πρωταγωνιστούν ο Salman Khan και η Katrina Kaif.

Τα γυρίσματα στη Νάξο για τη μουσικοχορευτική σκηνή διάρκειας τριών λεπτών στην ταινία, κράτησαν τέσσερις ημέρες, ενώ εκτός από τους δυο δημοφιλείς στη χώρα τους πρωταγωνιστές, έφτασαν στη Νάξο 75 επαγγελματίες χορευτές από την Ινδία και άλλα μέρη του κόσμου, αρκετοί από τους οποίους από τη Γαλλία, μαζί με τους καλύτερους Έλληνες κινηματογραφιστές και τους υπεύθυνους της παραγωγής στην Ελλάδα.

Τα γυρίσματα έγιναν στο ναό του Απόλλωνα και στα γραφικά στενά της παλιάς πόλης της Νάξου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην Ελλάδα γυρίσματα για την ταινία έγιναν μόνο στη Νάξο.
Πηγή: cycladesvoice

Δεν υπάρχουν σχόλια: