Τρίτη 17 Απριλίου 2018

Ποιους τοπικούς και δημοτικούς παράγοντες έχει εκλέξει η πλειοψηφία και έχει επιλέξει ο Δήμαρχος για να διοικούν τον τόπο μας.

                                ΑΠΟ 11-04-2017 ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ 13-04-2018.
Πέρασε ήδη ένας χρόνος, ένα έτος και η λακκούβα στη γειτονιά της «Ψάρη πλάκας» στην Τ.Κ. Απειράνθου επί του δημοτικού δρόμου δεν έκλεισε ακόμη.
Έχω κάνει δεκάδες αναρτήσεις γι αυτό το θέμα που με κατάντησαν κουραστικό, ενώ το έχω συζητήσει κατ’ ιδίαν με τον αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Δρυμαλίας.
Έχει περάσει ένας χρόνος τώρα και τα αυτοκίνητά μας σαρτοκοπούνε σ’ αυτήν τη λακκούβα ενώ στους πολλούς, έγινε μάλλον συνήθεια η αισθητική ασχήμια που προκαλεί......

Εχθές και σήμερα που ανέβηκαν στην Ζωοδόχο Πηγή (Φαναριώτισσα) οι πιστοί της Απειράνθου, ίσως να την παρατήρησαν, αλλά πέρα από την πάρτη μας, την τσέπη μας και το προσωπικό μας συμφέρον, δεν μας ενδιαφέρει τίποτα το κοινό και έτσι δεν θα προβούμε σε καμιάν ενέργεια.
Υπεύθυνοι φυσικά για το ότι δεν έκλεισε ακόμα, αυτή η λακκούβα, είν’ ο πρόεδρος της Τ.Κ. Απειράνθου κύριος Γεώργιος Μπάκαλος που δεν άσκησε την ανάλογη έγγραφη πίεση, ο αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητος Δρυμαλίας κύριος Νικόλαος Σιδερής και ο αντιδήμαρχος του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κύριος Δημήτριος Λιανός, αρμόδιος για τη συντήρηση των δημοτικών δρόμων.
Τέλος δε, ευθύνη έχει και ο Δήμαρχος κύριος Εμμανουήλ Μαργαρίτης που έχει ορίσει αυτούς τους αντιδημάρχους, και τους διατηρεί σ’ αυτές τις θέσεις.
Δεν νομίζω ότι πρέπει να γράψω περισσότερα για να κατανοήσει κάποιος που διαθέτει την κοινή λογική, ποιους τοπικούς και δημοτικούς παράγοντες έχει εκλέξει η πλειοψηφία και έχει επιλέξει ο Δήμαρχος για να διοικούν τον τόπο μας.
Ιωάννης Φλώρου Μπαρδάνης = Σκανιάς Νάξος
13η Απριλίου της χρονιάς του 2018,

Δεν υπάρχουν σχόλια: