Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Δελτίο τύπου ΓΑΛΑΤΣΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΟΥ Υπ. Δήμαρχος Σπύρος Παναγιώτου

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2019 πραγματοποιήθηκαν στον κοινωνικό και πολιτιστικό χώρο «παίρνω Αμπάριζα» με επιτυχία τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής κίνησης «Γαλάτσι ο τόπος μου».

 Η  εκδήλωση, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι των φορέων της πόλης και πλήθος κόσμου, ξεκίνησε με την παρουσίαση των 33 πρώτων υποψήφιων δημοτικών συμβούλων και στη συνέχεια  μίλησαν οι υπ. δημοτικοί σύμβουλοι Τάκης Παπαζαφειρόπουλος, ....
Βασιλεία Κάβουρα, Θωμάς Κώτσιας, Άρης Παπαδοκωστόπουλος και Χριστίνα Διαμαντάτου αναφέρθηκαν στην ανάγκη να βγει η πόλη από το τέλμα και κάλεσαν τους πολίτες σε συμμετοχή ως τη βασική προϋπόθεση.

Ο υπ. Δήμαρχος Γαλατσίου Σπύρος Παναγιώτου στην ομιλία του τόνισε την ανάγκη η  πόλη  στηριγμένη στον ανεκμετάλλευτο πλούτο των φορέων και των πολιτών της, να είναι σε θέση να χαράξει μια νέα πορεία σύμφωνη με τις ανάγκες των ίδιων των κατοίκων της. Μέσα από διαδικασίες ισότιμων σχέσεων, με σεβασμό στην ταυτότητα του καθένα,  στη βάση κοινών προτεραιοτήτων και συγκεκριμένων στόχων είναι ώρα να δημιουργηθεί ένας ισχυρός πόλος, μια ισχυρή φωνή τόσο στην πόλη όσο και στο ∆ημοτικό Συμβούλιο ικανή να δρομολογήσει, να απαιτήσει και να επιβάλει λύσεις και κάλεσε τους πολίτες του Γαλατσίου   με τη συμμετοχή τους πριν και κυρίως μετά τις δημοτικές εκλογές και με την ψήφο τους σε αυτές, να στηρίξουν αυτή την ανάγκη.
Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με μια πολύ ποιοτική μουσική περιπλάνηση  με τους Μάρκο Κώτσια στο πιάνο και Ιάσονα Θεοδωρίδη στο τραγούδι και την κιθάρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: