Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΩΜΙΑΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Κωμιακίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Τοπικού Συμβουλίου για τη Λαϊκή Συνέλευση που έγινε την Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 20:00 μ.μ στην Αυλή της Εκκλησίας, με θέμα την ενημέρωση του κόσμου και την καταγραφή των προβλημάτων από τους κατοίκους.  
 Τη Συνέλευση χαιρέτισαν εκπρόσωποι από τις δημοτικές παράταξεις που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Τ.Σ., η Νησιώτικη Πολιτεία με τον Νίκο Χουζούρη και η επί κεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ευδοκία Ψαρά. Επισης ο δήμαρχος  Μανώλης Μαργαρίτης και αντιδήμαρχος Μανώλης Πολυκρέτης
Η συμμετοχή των κατοίκων ήταν μαζική, αναδείχτηκαν τα προβλήματα, κατατέθηκαν προτάσεις και ομόφωνα εγκρίθηκε το τεχνικό πρόγραμμα και η  Λαϊκή Συνέλευση εξουσιοδότησε  το τοπικό συμβούλιο να καταγράψει τα προβλήματα που κατατέθηκαν και να τα προωθήσει στη δημοτική αρχή και σε κάθε αρμόδιο.
Ο Δήμαρχος Νάξου Μανώλης Μαργαρίτης λόγο καθυστέρησης στην προσέλευσή του τοποθετήθηκε μετά το τέλος της συνέλευσης  και αναφέρθηκε ιδιαίτερα στο πρόβλημα του νερού και υποσχέθηκε ότι στο προσεχές διάστημα θα λυθεί  το χρόνιο αυτό πρόβλημα το οποίο μαστίζει την Κωμιακή και όλη την περιοχή.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΟΝΙΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΩΜΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΈΝΟ... 
ΟΙ ΚΩΜΙΑΚΙΤΕΣ ΣΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΌΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ  ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΝΙΖΟΥΝ
 


























 

Δεν υπάρχουν σχόλια: