Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ: «ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑ - ΥΓΙΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ» του Συλλόγου Σκαδιωτών-Μεσωτών

Αγαπητά μέλη και φίλοι/-ες, στις 13 και 20.04.24 πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία οι δράσεις του Συλλόγου μας, στο πλαίσιο της ημερίδας «Ασφαλής γυναίκα - υγιής κοινωνία».

Η εκδήλωση στις 13.04 περιελάμβανε ημερίδα στο «Καμίνι» του Δήμου Γαλατσίου, με εισηγήτριες τις κύριες Αντωνία Λεγάκη, δικηγόρο, Δρα Ελένη Μαύρου, ψυχίατρο και Ευαγγελία Τσαπατσάρη, κοινωνιολόγο, ψυχοθεραπεύτρια και πρόεδρο του Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων. Τις....
ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τις κατατοπιστικές και ουσιαστικές τοποθετήσεις τους γύρω από το θέμα. Μετά τις εισηγήσεις, ακολούθησε και ελεύθερη συζήτηση με παρεμβάσεις - ερωτήσεις προς τις εισηγήτριες από το κοινό. Την εν λόγω εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία του και οι: Νίκος Μαγκανάρης, Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, Βασίλης Καραβάκος, Δημοτικός Σύμβουλος Μεταμόρφωσης και Μαριλένα Καπίρη, Γραμματέας του Συλλόγου Κεραμωτής.
Στις 20.04 έλαβε χώρα στην Σχολή βραζιλιάνικου Ζίου Ζίτσου, Ps. Brotherhood, στου Γκύζη, σεμινάριο αυτοπροστασίας (workshop) για γυναίκες, από την συνιδιοκτήτρια της σχολής και πρωταθλήτρια Ελλάδος Ζίου Ζίτσου, Ματίνα Φάρκωνα. Την ευχαριστούμε θερμά, όπως και όλη την ομάδα της, για την φιλοξενία και τις πολύτιμες πρακτικές ασκήσεις και συμβουλές.
Επιπλέον, ευχαριστούμε τον κ. Νίκο Φακίνο, ο οποίος δώρισε στον Σύλλογο 4 κασετίνες με καλλυντικά «ΚORRES», που με την σειρά μας προσφέραμε, ως ένδειξη ευγνωμοσύνης, στις κυρίες Λεγάκη, Μαύρου, Τσαπατσάρη και Φάρκωνα για την πολύτιμη συμβολή τους στην εκδήλωση, καθώς και τα μέλη του Συλλόγου μας, Γιάννη Πρεβενιό, για τις φωτογραφίες και την βιντεοσκόπηση της ημερίδας, η οποία είναι διαθέσιμη στο YouTube (βλ. σχόλια δημοσίευσης) και Μαρία Αυγουστή Μαύρου, γραφίστρια, για την ετοιμασία της αφίσας μας, αφιλοκερδώς.
Τέλος, ευχαριστούμε πολύ όσες και όσους στήριξαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή μας, ελπίζοντας να βρήκαν την εμπειρία αυτήν τόσο χρήσιμη και εποικοδομητική όσο κι εμείς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: