Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 & 7 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ.Του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 Το Δ.Σ. του Εμποροεπαγγελματικού Συλλόγου Νάξου στην συνεδρίαση του στης  03-11-2012 αποφάσισε να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις 6&7 Νοεμβρίου 2012 .
  1ον  Αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. μαζί με μέλη του Συλλόγου θα συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν από κοινού η Ε.Σ.Ε.Ε. με τη ΓΣΕΒΕΕ την Τρίτη 6 Νοεμβρίου στην πλατεία Συντάγματος (στοά Υπουργείου Οικονομικών), και ώρα 12.00 καθώς και συμμετοχή στο συλλαλητήριο την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου στις 17.00 επίσης στο Σύνταγμα.
 2ον  Συσκότιση των βιτρινών  των εμπορικών καταστημάτων όλης της Νάξου  το απόγευμα και το βράδυ της Τρίτης και Τετάρτης 6 & 7 Νοεμβρίου και τοποθέτηση στις προθήκες των καταστημάτων της αφίσας: «Ψήφισμα Διαμαρτυρίας του Ελληνικού Εμπορίου».
  Με συναδελφικούς χαιρετισμούς,

       Η γενική γραμματέας                                Η πρόεδρος
           Μαρία Μοσχονά                                  Σοφία Καπηνιάρη

Δεν υπάρχουν σχόλια: