Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Μια βραδιά αφιερωμένη στον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη όσο υπάρχουμε θα υπάρχει..... Σ.Κ.Ν.


Αυτή τη φορά ο Σύλλογος Κορωνίδας διοργάνωσε φαγοπότι για τα έξοδα του με λαϊκά τραγούδια  από το Λουκά φίλο του Συλλόγου.Μια βραδιά αφιερωμένη στον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη
Μας διασκέδασε με τα τραγούδια του Στελάρα με το καταπληκτικό του μπουζούκι. 
Ο Λουκάς είναι  ένας μπουζουξής που έπαιξε  δίπλα στον αξέχαστο Στέλιο Καζαντζίδη.  Μπορεί ο Στέλιος Καζαντζίδης, ο Στελάρας μας να «έφυγε» πριν από 11 χρόνια, αλλά όσο υπάρχουμε θα υπάρχει….
Αποσπασμα από την συνεντεύξεις του  Στέλιου Καζαντζίδη :«Αφού γεννηθήκαμε σε αυτή τη χώρα, πρέπει να τα υποστούμε όλα… Το κακό είναι πως δεν σε αφήνουν να αγωνιστείς, δεν σε αφήνουν να παλέψεις…».
 «Αν δεν είχα πονέσει ο ίδιος ως πρόσφυγας, αν δεν είχα ζήσει τη φτώχεια, δεν θα μπορούσα να λέγομαι λαϊκός τραγουδιστής».
 «Χωρίς έρωτα δεν υπάρχουμε. Ο έρωτας για τον άνθρωπο είναι δημιουργία, έμπνευση. Είναι πολύ ωραίο πράγμα ο έρωτας!». 
 «Τι είναι η ζωή μας; Πόρτες κλειστές είναι, με ταμπέλες που γράφουν ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Και το κλειδί τους βρίσκεται στα χέρια του θανάτου. Και κανείς μέχρι τώρα δεν κατάφερε να φτιάξει αντικλείδια… Ο θάνατος δεν με τρομάζει. Με φοβίζει το άγνωστο που με περιμένει και η πίκρα για το ανθρώπινο τοπίο που χάνω. Ούτε που θα με ένοιαζε αν πέθαινα με τον κόσμο. Η μοναχική διαδρομή είναι που με γεμίζει θλίψη». 

Το Λουκά το συνόδευσε με το λαούτο και το τραγούδι ο Φρατζέσκος Φατούρος.
 Εκλεκτούς μεζέδες, όπως Κωμιακίτικο παραδοσιακό μπάτουδο φτιαγμένο από το σεφ Μάνο Κορρέ και  κόκκινο Κωμιακίτικο κρασί.
Φωτογραφίες και βίντεο από το γλέντι.






















Δεν υπάρχουν σχόλια: