Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015

Όλοι μαζί… μπορέσαμε! Δήμος Γαλατσίου

Ενισχύσαμε το ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ του Δήμου μας, στοχεύοντας στους 300 ωφελούμενούς του!
Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, 10:00-14:00 - προαύλειος χώρος Αγίας Γλυκερίας.
(Δράση "ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ" του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Γαλατσίου με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών, την Μ.Κ.Ο. "Αποστολή" της Ιερής Αρχιεπισκοπής Αθηνών και τον ΣΚΑΪ.)
Προσήλθαν περισσότεροι από 250 πολίτες και συγκεντρώθηκαν 24 μεγάλες σακούλες –10.000 συσκευασίες με φάρμακα, παραφάρμακα και λοιπό υγειονομικό υλικό (ανάμεσά τους και
πανάκριβα φάρμακα για τον καρκίνο).
Παρόντες ο Δήμαρχος Γαλατσίου κ. Γιώργος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε. κ. Γιώργος
Πατούλης, ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Λιόλιος από την Αγία Γλυκερία, οι εθελόντριες του Κοινωνικού Φαρμακείου μας κ.κ. Ελευθερίου Μαρία, Κοσκινά Ελένη, Κρούσκα Παναγιώτα & Φραγκούλη Αικατερίνη, οι υπεύθυνες του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου μας κ. Μαρκέλλα Μυλωνά – φαρμακοποιός & κ. Παναγιώτα Αγγελίδη – κοινωνική λειτουργός, η Διευθύντρια της Κοινωνικής Υπηρεσίας κ. Μαρία Γκόγκου, η κ. Στέλλα Λιαγούρη – μέλος της Συντονιστικής Επιτροπής του Δικτύου Αλληλεγγύης της Κοινωνικής Υπηρεσίας, οι κοινωνικοί λειτουργοί κ.κ. Οικονόμου Παρασκευή και Χαμπίπη Νάντια, ιερείς της Αγίας Γλυκερίας, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί Σύμβουλοι, εθελόντριες του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και πολλοί άλλοι.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!




Δεν υπάρχουν σχόλια: