Τρίτη, 10 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Απάντηση στις ανυπόστατες καταγγελίες του Βουλευτή κ. Δημήτρη Κρεμαστινού

Τα Γραφείο Εθιμοτυπίας της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου οφείλει απάντηση στις δηλώσεις του Βουλευτή Δωδεκανήσου του ΠΑΣΟΚ κ. Δημήτρη Κρεμαστινού, ο οποίος από  το πέρας των εκδηλώσεων εορτασμού της 7ης Μαρτίου και έως και σήμερα,  προχώρησε σε συνεχείς δηλώσεις στα ΜΜΕ, προκειμένου να καταγγείλει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου για ζητήματα που άπτονται μόνο της φαντασίας του ή της παντελούς άγνοιάς του πάνω σε διαδικασίες που ισχύουν και εφαρμόζονται διαχρονικά. Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Ν. Αιγαίου

Ο κ. Κρεμαστινός κατήγγειλε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γιατί δεν κλήθηκε να καταθέσει στεφάνι μετά την δοξολογία.
Η αλήθεια είναι ότι κατά πάγιο τρόπο, πριν από κάθε εκδήλωση εορτασμού, αποστέλλεται γραπτώς, από το γραφείο Εθιμοτυπίας της Περιφέρειας , στα κόμματα η πρόσκληση με το αίτημα για τον ορισμό του εκπροσώπου του κάθε κόμματος στις εκδηλώσεις. Ταυτόχρονα, είναι γνωστό εδώ και επίσης πολλά χρόνια, ότι το στεφάνι του κάθε κόμματος το προσκομίζει στην Περιφέρεια το ίδιο το κόμμα!
Ο κ. Κρεμαστινός δηλαδή κατήγγειλε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου γιατί το ΠΑΣΟΚ ουδέποτε απήντησε στην γραπτή ενημέρωση-πρόσκληση που έλαβε και επίσης ουδέποτε προσκόμισε στεφάνι !
Σε ότι αφορά την δήλωση για το πού κάθονταν οι Βουλευτές  στην εξέδρα των επισήμων , η αλήθεια προκύπτει από τις φωτογραφίες της εξέδρας όπου ο μοναδικός Βουλευτής που αποφάσισε να ανέβει, κ. Μάνος  Κόνσολας, κάθεται μπροστά!
Ενώ ο ίδιος ο κ. Κρεμαστινός αρνήθηκε να ανέβει στην εξέδρα (και στις θέσεις των Βουλευτών κλήθηκαν να καθίσουν μπροστά, για να μην είναι άδειες οι θέσεις τους, ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου) μετά προχώρησε και σε καταγγελία για το πού υποτίθεται ότι θα καθόταν αν ανέβαινε!
Είναι λυπηρό ένας Βουλευτής με μακρόχρονη Κοινοβουλευτική και κομματική παρουσία να επιλέγει να επιτεθεί με ψεύδη και ανυπόστατες κατηγορίες για διαδικασίες που εφαρμόζονται διαχρονικά και είναι γνωστές σε όλους.
Το επιτυχημένο των εκδηλώσεων για τον εορτασμό της 7ης Μαρτίου, μόνο ο ίδιος προσπάθησε, ανεπιτυχώς, να αμαυρώσει.

Επισυνάπτεται η πρόσκληση που είχε σταλεί στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Βενιζέλο, εγκαίρως, από τις 17 Φεβρουαρίου, προκειμένου να ορίσει τον εκπρόσωπο του κόμματος στις εορταστικές εκδηλώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: