Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Η όλη κατάσταση είναι μόνο για γέλια.

Γράφει ο  Μάρκος Παντελιάς
Έχουμε τον Τσίπρα να επαναφέρει σαν ωφέλιμη την πράξη νομοθετικού περιεχομένου,που πριν από λίγους μήνες καταδίκαζε.
Τον εγγονό Μητσοτάκη Κώστα να σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης.Να μη ξεχνάμε πως πίσω από κάθε επανάσταση κρύβεται πάντα ένας Μητσοτάκης,αποστασία του 65,δωράκια της Ζήμενς, διαφυγή Χριστοφοράκου στη Γερμανία,απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και ...αποδιάρθρωση του δημοσίου κλπ. ο έτερος εγγονός Κυριάκος.
Δεν θα πρέπει βέβαια να λησμονήσουμε και τον άλλο σωτήρα της παρέας,που χάρισε τα ναυπηγεία στους Γερμανούς και λήστεψε τα αποθεματικά των ταμείων και τα ομόλογα των ομολογιούχων κλπ.
Και όλος αυτός ο συμφερτός με τους γνωστούς παρατρεχάμενους εξάπτουν την επαναστατική μου διάθεση και ειλικρινά αρχίζω να πιστεύω πως πρέπει να πιάσουμε …τα καριοφίλια.
Τελικά νομίζω πως όλους αυτούς τους δουλεύει ο Τσίπρας ,γιατί απλά τη στάση τους τη χρησιμοποιεί ως εργαλείο διαπραγμάτευσης με τους «διαφωτισμένους» ευρωπαίους εταίρους μας.
Νομίζω πως γίνεται πολλή φασαρία για το τίποτα,αφού οι κόκκινες γραμμές του ΣΥΡΙΖΑ, όσο περνάνε οι μέρες ξεθωριάζουν,δεδομένου ότι το ευρωμάρκο είναι μονόδρομος. Και οι πιέσεις από τους «διαφωτισμένους» ευρωπαίους ,των δύο παγκοσμίων πολέμων,των σταυροφοριών και του μεσαίωνα, με τους αμερικάνους συμμάχους μας αγριεύουν κάθε μέρα που περνάει.
Για το τέλος μια ερώτηση,πως γίνεται να έχει λιγότερα ευρώ η τσέπη του 90% του λαού,αν μπιστολιάσουμε όλους αυτούς που μας κουνάνε το δάχτυλο,όταν τώρα που του πληρώνουμε κανονικά,το ευρώ μόνο στα όνειρά μας το βλέπουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια: