Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Ο Πανναξιακός υποδέχεται την Ηλιούπολη με το βλέμμα στην 4η θέση

 Ο Πανναξιακός αγωνίζεται σήμερα το απόγευμα στη Νάξο κόντρα στην Ηλιούπολη με στόχο την 4η θέση που οδηγεί στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος
Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Ηλιούπολης σήμερα στις 18:00 στο ΔΑΚ Νάξου με μοναδικό στόχο την «καθαρή» νίκη που θα τις δώσει τους 3 βαθμούς και σε συνδυασμό με ήττα του Άρη..
Θεσσαλονίκης θα περάσει στην 4η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι-οφ του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών.
Η κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα δείχνει να έχει ξεκαθαρίσει για τις τρεις πρώτες θέσεις αλλά και για τις ομάδες που υποβιβάζονται στην Α2 κατηγορία. Η τέταρτη θέση διεκδικείται από τον Άρη Θεσσ. (έχει 46 βαθμούς και αγωνίζεται στην Θεσσαλονίκη με τον Ολυμπιακό) και τον Πανναξιακό ΑΟΝ  (έχει 44 βαθμούς και αγωνίζεται στην Νάξο  με την Ηλιούπολη). Οι πιθανοί συνδυασμοί είναι αρκετοί με τον Πανναξιακό να υπερτερεί μέχρι σήμερα σε περίπτωση ισοβαθμίας. Και οι δύο ομάδες αγωνίζονται στην έδρα τους με τους αντιπάλους τους να είναι εξασφαλισμένοι βαθμολογικά (ο Ολυμπιακός δεν χάνει την πρώτη θέση και η Ηλιούπολη έχει κλειδώσει την παραμονή της στην κατηγορία και είχε αξιοπρεπέστατη εμφάνιση στο φαιναλ φορ του κυπέλλου Ελλάδας).
Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της ομάδας της Νάξου, Ζόραν Κόβαζιτς αναμένεται να έχει στον πάγκο της ομάδας τις νεαρές Βίλμα Αναγνώστου και Κάλλια Κατερίνη (συμμετείχε και στην αποστολή στην Σαντορίνη με πολύ καλές εντυπώσεις). Χωρίς απουσίες στο ρόστερ, η ομάδα προπονήθηκε και σήμερα το πρωί δοκιμάζοντας νέα σχήματα και τακτικές που θα χρησιμοποιηθούν τόσο στον σημερινό αγώνα όσο και στα πλέι-οφ σε περίπτωση που η ομάδα κατακτήσει την 4η θέση.
Η αποστολή της Ηλιούπολης έφτασε σήμερα στη Νάξο χωρίς προβλήματα και αναμένεται να αγωνιστεί ελεύθερα και χωρίς άγχος κόντρα στον Πανναξιακό.
PAON_AFISA_HLIOUPOLH
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Ρεθύμνου, 16.00, ΟΠ Ρεθύμνου – ΑΟΦ Πορφύρας (Καραπουλάκης – Βογιατζής)
Ευόσμου, 18.30, ΑΠΣ Αίας – Φιλαθ. Λαρισαϊκός Σύλ. (Τσιούλα – Παπαδόπουλος)
ΔΑΚ Νάξου, 18.00, ΑΟΝ Πανναξιακός – ΓΣ Ηλιούπολης (Μόσχος – Βλάχος)
Σχολ. Ν. Φιλαδ, 18.00, ΑΕΚ Αθηνών – ΑΟ Θήρας (Μαρκάτης – Χρηστίδης)
ΔΑΚ Πυλαίας, 18.00, ΑΣ Άρης – Ολυμπιακός ΣΦΠ (Μπουγιούκας – Λιοτόπουλος)
Πανελληνίου, 19.00, ΑΟ Παναθηναϊκός – ΑΟ Μαρκόπουλου (Σταρίδας – Χαμπιλού)

Δεν υπάρχουν σχόλια: