Κυριακή 17 Απριλίου 2016

Παρουσίαση του βιβλίου «Μετέωρος στο Μέγαρο Μαξίμου» την Τετάρτη, 20 Απριλίου στις 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου

Ο Απεραθίτικος Σύλλογος οι Εκδοσεις Συναδέλφων και η Εφημερίδα των Συντακτών, σας καλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Μετέωρος στο Μέγαρο Μαξίμου ή Μέγαρος στο Μαξίμου Μετέωρο» την Τετάρτη, 20 Απριλίου στις 8 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Γαλατσίου Αρχιμήδου 2 και Ιποκράτους ΓαλάτσιΜετέωρο»
 Ο τόμος περιέχει κείμενα που έγραψε ο Δημήτρης Νανούρης για τη μετεωρολογική - χιουμοριστική στήλη Μετέωρος στην «Εφημερίδα των Συντακτών» από το τέλος Δεκεμβρίου του 2014 έως και τον Ιανουάριο του 2016.
 Κοφτερός, εύστοχος, χιουμοριστικός, οργισμένος, πολιτικός, στοχαστικός, γλυκόπικρος, είναι μερικά μόνο από τα επίθετα που θα μπορούσαν να χαρακτηρίσουν τον λόγο του Δημήτρη Νανούρη........
 Για το βιβλίο θα μιλήσουν η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών και ιστορικός Τέχνης, Πέπη Ρηγοπούλου, ο κριτικός λογοτεχνίας Κώστας Καλημέρης και ο συγραφέας Δημήτρης Παπαχρήστος.

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν η ηθοποιός Νένα Μεντή και ο σκηνοθέτης Γιώργος Νανούρης.
Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με μουσική, καθώς θα παίξουν οι Γιώργος Γκρους, Τάσος Γκρους, και Στάθης Σουραής και θα τραγουδήσουν οι Ευρυδίκη Βαρίκα, Φωτεινή Βελεσιώτου και Θεοδοσία Στίγκα και πολλές εκπήξεις.
 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο «Μετέωρος στο Μέγαρο Μαξίμου» κυκλοφορεί

Δεν υπάρχουν σχόλια: