Παρασκευή 22 Απριλίου 2016

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ πρ. ΔΕΚΟ- ΤΡΑΠΕΖΩΝ

 Συνάδελφοι, Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ φέρνει στη Βουλή το αντιδραστικό, αντεργατικό, αντιλαϊκό νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και φορολογικό, εντείνοντας τη βάρβαρη επίθεση στο λαϊκό εισόδημα, στους μισθούς, στις συντάξεις, στα κοινωνικά επιδόματα, με κεντρική στόχευση το...συνταξιοδοτικό, καθώς  και την άμεση και έμμεση φορολόγηση. Η συμφωνία συγκυβέρνησης – δανειστών δεν επιτρέπει παρερμηνείες, αυταπάτες ούτε αφήνει περιθώρια στην προσπάθεια της κυβέρνησης να εξαπατήσει το λαό με την προπαγάνδα ότι οι δικές της προτάσεις είναι το μικρότερο κακό, που πρέπει να δεχτούμε. Θέλουν  να αφαιρέσουν από το λαϊκό εισόδημα 5,6 δισ. ευρώ. Κι «αν δεν πιαστούν οι στόχοι» άλλα 3 δισ. επιπλέον!!!.
               Οι συντάξεις θα δεχτούν το ισχυρότερο πλήγμα και για τους νέους συνταξιούχους, αλλά και για τους σημερινούς, των οποίων  οι συντάξεις τους θα καταποντιστούν. Τώρα απαντάμε με ένταση του αγώνα και πριν την συζήτηση και κατά την συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου.
                Την Τρίτη 26 Απρίλη το ΠΑΜΕ διοργανώνει συλλαλητήρια σ’ όλη τη χώρα, στην Αθήνα στις 7 μμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
  Παίρνουμε όλοι μέρος. Δεν λείπει κανείς. Η λαϊκή αντίσταση στα σχέδια της κυβέρνησης είναι μια μάχη κρίσιμη, μέσα στον πόλεμο που έχει ξεκινήσει ενάντιά μας το κεφάλαιο και οι πολιτικοί εκφραστές των συμφερόντων του. Τη μάχη αυτή θα την δώσουμε όλοι μαζί, στον πόλεμο θα απαντήσουμε με πόλεμο.
  Όλοι στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ με το  μπλοκ του Συλλόγου, της ΟΣΙΚΑ, της ΣΕΑ.
Όλοι στην προσυγκέντρωση του Συλλόγου ώρα 6.30 μ.μ. στην ΟΜΟΝΟΙΑ


                                                     Το Διοικητικό Συμβούλιο

Δεν υπάρχουν σχόλια: