Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ πρ. ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ


Η διατεταγμένη κυβερνητική επίθεση  των ΜΑΤ με χημικά ενάντια στους απόμαχους της δουλειάς και μάλιστα με τέτοια σφοδρότητα, βαραίνουν αποκλειστικά και μόνο τον ίδιο τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του και η όποια, εκ των υστέρων, δήθεν έκφραση της αγανάκτησής του σε τίποτα δεν τον απαλλάσσει από τις ευθύνες του. Άλλωστε είναι ο ίδιος και η κυβέρνησή του που συνεχίζοντας την αντεργατική-αντισυνταξιουχική πολιτική των προηγούμενων κυβερνήσεων, πετσόκοψαν
και πετσοκόβουν τις πενιχρές πια συντάξεις μας και που και αυτές ακόμη, κυριολεκτικά τις εξανέμισαν με τα τεράστια χαράτσια που μας φόρτωσαν.
Καταγγέλουμε τον πρωθυπουργό για την αντισυνταξιουχική-αντεργατική  πολιτική του και τον αυταρχισμό που τη συνοδεύει, δηλώνουμε ότι τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει από τη διεκδίκηση της αποκατάστασης των συντάξεών μας και των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
Καλούμε τους συνταξιούχους των ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ να συσπειρωθούν στο σύλλογό μας και να πάρουν μέρος με ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή και αγωνιστικότητα σε όλα τα συλλαλητήρια των συνταξιούχων που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες σε όλη τη χώρα, καθώς και σε όλες τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις του ταξικού κινήματος.

                                                Το Διοικητικό Συμβούλιο



Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τον αντεργατικό, αντιλαϊκό, αντισυνταξιουχικό  χαρακτήρα της πολιτικής της, αλλά και τον αυταρχισμό που τη συνοδεύει κάθε φορά, επιτέθηκε σήμερα με τα ΜΑΤ και με ιδιαίτερα βάρβαρο τρόπο στην καθ’ όλα ειρηνική, ογκώδη συγκέντρωση και πορεία των συνταξιούχων, προκειμένου να μην φτάσουν οι συνταξιούχοι στο μέγαρο Μαξίμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: