Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Κορωνίδας Νάξου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε  η εκδήλωση στην αίθουσα του Συλλόγου Ανταίου 47 στο Γαλάτσι με την παρουσία πολλών συγχωριανών και φίλων του Συλλόγου μεταξύ των οποίων, προσωπικοτήτων των γραμμάτων, των τεχνών, φορέων, συλλόγων και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης.
Το ξεκίνημα της ξεχωριστής βραδιάς έγινε με τσαμπουνοντούμπακα από τον Τάσο και τον Κώστα Βιτζηλαίο. Την εκδήλωση παρουσίασε η

Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μάρούσα Βιτζηλαίου.
Το λόγο στην συνέχεια, πήρε η Γενική Γραμματέας, Κατερίνα Σουσούνη και παρουσίασε την τιμητική βραδιά για τη ζωή και το έργο του συγχωριανού μας Ευστάθιου Γεωργίου Χωριανόπουλου (Σταθάκης).
Στη συνέχεια το καλωσόρισμα του Προέδρου του Συλλόγου  Μανώλη Μούστάκα, ο οποίος μίλησε για τα πεπραγμένα του Συλλόγου κατά το 2016, ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους εκ μέρους του Δ.Σ. για την παρουσία τους στην εκδήλωση και ευχήθηκε υγεία, ευτυχία, αλληλεγγύη, πρόοδο και μια χρονιά καλύτερη για το Σύλλογο.
Την Πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ  Κορρές Γεώργιος και τα  μέλη του Δ.Σ. μοίρασαν την πίτα στους παρεβρισκόμενους, ακολούθησε το Νησιώτικο γλέντι με Μαρία Σκουλά και Νίκο Ευβοιώτη.
Τέλος, ο πρόεδρος του Συλλόγου . ευχαρίστησε τους "αγαπητούς φίλους" φορέων και συλλόγων που παρευρέθηκαν στην  εκδήλωση  και ιδιαίτερα ευχαρίστησε το συγκρότημα του Νίκου Ευβοιώτη και της Μαρίας Σκουλά οι οποίοι προσήλθαν στην εκδήλωση ανιδιοτελώς, για να καλύψουν το μουσικό μέρος της εκδήλωσης και να διασκεδάσουν τους παρευρισκομένους.

















Δεν υπάρχουν σχόλια: