Κυριακή 26 Μαρτίου 2017

Επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Γαλάτσι 2017 - Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων και παρέλαση 2017 (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΒΙΝΤΕΟ)

Με τη μαθητική παρέλαση και σύμμαχο τον καλό καιρό, κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της 25ης Μαρτίου στο Γαλάτσι. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην Λεοφώρο Βεϊκου και παρακολούθησε τις εκδηλώσει. 
Το πρωί του Σαβάτου 25η 


Μαρτίου στις 11:30 τελέστηκε δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Γλυκερίας Γαλατσίου, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη  με την παρουσία του Ιερού Κλήρου, των Αρχών, σημαιοφόρων κάθε Σχολείου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και των πολιτών.

Στη συνέχεια τελέστηκε επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο των Ηρώων της πόλης και  αμέσως μετά έγινε η κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων, από τους κ.κ. Δήμαρχο Γαλατσίου Γιώργο Μαρκόπουλο, Εκπρόσωπος της Περιφέρειας, κ. Ανδρέας Θεολόγου, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ελένη Αυλωνίτου, Π.Ε.Α.Ε.Α. Δ.Σ. Μπερούτσος Μπάμπης Καράς Αχηλαίας, Π.Ο.ΕΑ ο καπετάν Ερμής Βασίλης Πριόβολος και Σπηλαιου Χριστινα,
Εκπρόσωποι  Πολιτικων, Αθλητικών ομίλων, Πολιτιστικών Συλλόγων και Μαθητών.
 Ακολούθησε η παρέλαση απο την Εθνική Αντίσταση τους Αθλητικούς ομίλους, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, των μαθητών και μαθητριών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και προσκόπων.




































































































































































































































































Δεν υπάρχουν σχόλια: