Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Νέο δρομολόγιο του ταχυπλόου TERAJET από Ραφήνα για νησιά των Κυκλάδων

Nέο δρομολόγιο του ταχυπλόου TERAJET από Ραφήνα για Τήνο, Μύκονο, Πάρο και Νάξο, με εισιτήρια που ξεκινάνε από 25 ευρώ όπως ανακοίνωσε η εταιρεία Seajets.

Ειδικότερα «το TERAJET, με χωρητικότητα μέχρι 2.000 επιβατών και 500 οχημάτων, θα πραγματοποιεί καθημερινά δρομολόγια με ταχύτητες που αγγίζουν τα 37 μίλια, ενώ εγκαινιάζει την έναρξη της νέας γραμμής»....


Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση «το TERA JET αναχωρεί καθημερινά από Ραφήνα στις 7.40' και οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν το ταξίδι τους με άνεση στα πολυτελή και ευρύχωρα σαλόνια οικονομικής και πρώτης θέσης και τα lounge bars. Επιπλέον, το TERAJET, η ναυαρχίδα του στόλου της Seajets, παρέχει και την επιλογή του Club και Platinum σαλονιού το οποίο περιλαμβάνει καθίσματα με πλήρη ανάκληση και στήριξη για όλο το σώμα που πρακτικά μετατρέπονται σε κρεβάτι, για μία εμπειρία ταξιδιού, ανεπανάληπτης πολυτέλειας και άνεσης. Λόγω του μεγέθους και της κατασκευής του, το TERAJET υπόσχεται ένα ταχύτατο και άνετο ταξίδι ακόμα και υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.»

Η εταιρεία σημειώνει ότι φέτος το καλοκαίρι «παρέχει πρόσβαση σε συνολικά 29 λιμάνια με 250 διασυνδέσεις λιμανιών και νησιών, ενώ για μία ακόμη χρονιά ενθαρρύνει και διευκολύνει την μετάβαση μεταξύ των νησιών των Κυκλάδων αλλά και της Κρήτης. Με τη δυναμική ανάπτυξη των δρομολογίων της, η Seajets έχει καταφέρει να προσελκύσει τόσο Έλληνες όσο και διεθνείς ταξιδιώτες που θέλουν να γνωρίσουν τις ομορφιές των Κυκλάδων, ενθαρρύνοντας τη μετάβαση από το ένα νησί στο επόμενο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, επιδεικνύει ιδιαίτερη ευελιξία προσαρμόζοντας τα δρομολόγιά της και προσθέτοντας νέα κατά τη διάρκεια της υψηλής τουριστικής περιόδου όταν αυτό απαιτείται, ώστε να εξυπηρετεί τις ανάγκες των ταξιδιωτών με συνέπεια σε όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.»
πηγή ΤΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: