Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ πρώην ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Δεν έχουμε καμμία ευθύνη για τα ελλείμματα των ταμείων. Οι ευθύνες βαρύνουν τις τράπεζες, τις κυβερνήσεις και τα κόμματά τους, τις συνδικαλιστικές ηγεσίες σε  ΓΣΕΕ, ΟΤΟΕ, ΣΥΕΤΕ, ΣΣΕΤΕ που υπηρετούν τις επιλογές στρατηγικού χαρακτήρα της Ε.Ε. Είναι αυτές που οδηγούν τα ασφαλιστικά μας δικαιώματα στον Καιάδα.
ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ  ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΓΙΑ:
-    ΚΑΜΜΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ.
-    ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ...
  ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΕ.

-    ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΡΓΟΔΟΤΙΚΗΣ ΕΙΣΦΟΡΑΣ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΥΤΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ.
-    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΘΕΛΟΥΣΙΩΝ ΕΞΟΔΩΝ.
-    ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΙΚΕΙΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΟΙ, ΧΑΜΗΛΟΜΙΣΘΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ, ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΚΥ.
-    ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΟΥΝ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΕΝΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΘΕΛΟΥΣΙΕΣ, ΜΕ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΟΝΙΜΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
-    ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ.
-    ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΜΑΣ ΣΤΑ ΠΡΟ ΤΟΥ 2010 ΕΠΙΠΕΔΑ.
-    ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΔΩΡΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ,ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΑΔΕΙΑΣ.
-    ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
-   
Ο  Σύλλογός μας μαζί με το Σωματείο εργαζομένων χρηματοπιστωτικών και συναφών επαγγελμάτων   ζήτησε συνάντηση τη Δευτέρα 18/9/2017  με τον Υφυπουργό κοινωνικών ασφαλίσεων  κο Πετρόπουλο  για το θέμα του ΛΕΠΕΤΕ.

ΟΛΟΙ στην απεργιακή συγκέντρωση της 21/9  ημέρα Πέμπτη και ώρα 11πμ έξω από το Κεντρικό κατάστημα, για να μη περάσουν άλλη μια φορά τα σχέδια της ΕΤΕ. . Προσυγκέντρωση του Συλλόγου μας 10,30πμ στην ΑΘΗΝΑΣ μπροστά στο ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ.

Συνάδελφοι,

Σας καλούμε να συσπειρωθείτε στον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ πρώην ΔΕΚΟ-ΤΡΑΠΕΖΩΝ και να συμμετάσχετε όλοι στην κινητοποίηση της 3/10 και ώρα 10πμ στην πλ. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ) που οργανώνουν οι συνεργαζόμενες συνδικαλιστικές οργανώσεις και η ΟΣΙΚΑ (Ομοσπονδία συντ/χων ΙΚΑ), με αφορμή  την παγκόσμια ημέρα συνταξιούχου, ενάντια στην παραπέρα μείωση των κύριων συντάξεών μας που προωθεί η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ από το 2018 με τον επανυπολογισμό όλων των συντάξεων.

Προτάσσουμε τις δικές μας ανάγκες που σε καμιά περίπτωση δεν ταυτίζονται με αυτές των εργοδοτών, ΕΕ, κυβέρνησης και παλεύουμε για την ικανοποίησή τους.
                                           
                                                    Το Διοικητικό Συμβούλιο


Δεν υπάρχουν σχόλια: