Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΕΡΑΜΙΩΤΩΝ ΝΑΞΟΥ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το καλοκαίρι πέρασε, μαζί πέρασαν και οι όμορφες ημέρες που περάσαμε στις διακοπές μας και ιδιαίτερα στις όμορφες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Σύλλογος στο χωριό . Μία απ’ αυτές ήταν ο καλοκαιρινός χορός στις 11/8/2017 .Ήταν μία πολύ όμορφη εκδήλωση και αυτό οφείλεται σε όλους όσους βοήθησαν με κάθε τρόπο είτε με προσωπική εργασία, είτε.....
προσφέροντας διάφορα ήδη , ακόμα και με την παρουσία του καθενός. Δεν θέλουμε να αναφερθούμε ονομαστικά σε άτομα που δίνουν τα πάντα για τις εκδηλώσεις του Συλλόγου, γιατί μπορεί να παρεξηγηθούμε , αλλά είναι γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη προθυμία για βοήθεια και προσφορά , γι’ αυτό άλλωστε ο χορός του χωριού μας θεωρείτε και προβάλλεται από πολλούς ότι είναι κάτι το
διαφορετικό. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για άλλη μια φορά από το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σε όλους.
Η δεύτερη εκδήλωση ήταν τα εγκαίνια του Ελαιοτριβείου στις 13/8/2017 . Ήταν και αυτή μία πολύ πετυχημένη εκδήλωση όχι μόνο για την συγκεκριμένη ημέρα , αλλά γιατί κατορθώσαμε να εκπληρώσουμε μία υπόσχεση που είχαμε δώσει ένα χρόνο πριν,για την ολοκλήρωση φέτος το καλοκαίρι, της ανακατασκευής του πάνω ελαιοτριβείου και την παραδόση του ακόμα και για λειτουργία αν χρειαστεί. Εδώ θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το έργο αυτό δεν ήταν καθόλου εύκολη υπόθεση, γιατί ρισκάραμε πολλά πράγματα, ακόμα και τα χρήματα που θα δαπανούσαμε, γιατί όπως γνωρίζεται τα χρήματα δεν είναι δικά μας, απλώς τα διαχειριζόμαστε και θα έπρεπε κατά κάποιο τρόπο να είναι διασφαλισμένο ότι το εγχείρημα θα πετύχει και ότι τα 8000 ευρώ που δαπανηθήκανε θα έπιαναν τόπο. Για όλο αυτό το έργο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το δικηγορικό γραφείο του κου ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΥΡΟΥ και της κας ΜΕΛΙΝΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ που μας βοήθησαν πάρα πολύ , τον πολιτικό μηχανικό κο ΓΙΑΝΝΗ ΣΟΥΣΟΥΝΗ που μας έβγαλε τα σχέδια που χρειάστηκαν αφιλοκερδώς. Η προσωπική προσφορά σε εργασία από τον καθαρισμό εως το τέλος δεν ήταν αυτή που περιμέναμε ,αλλά δεν έλλειψαν και εδώ άτομα που βοήθησαν το κατά δύναμην και ειδικότερα το μέλος του Δ.Σ. ο ΜΑΡΚΟΣ ΦΥΡΟΓΕΝΗΣ ο οποίος ήταν η ψυχή όλης της επιχείρησης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους και μακάρι να μπορέσουμε να αναπαλαιώσουμε και το άλλο ελαιοτριβείο , θα είναι μεγάλο κατόρθωμα για το μικρό χωριό μας την ΚΕΡΑΜΩΤΗ.
Μετά τις όμορφες αυτές ενέργειες του Συλλόγου, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η θητεία του Δ.Σ. λήγει τον Νοέμβριο , γι’ αυτό σας καλούμε να δείξετε την θέληση έμπρακτα , ότι τον σύλλογο τον θέλουμε να υπάρχει ,να λειτουργεί, ,να δημιουργεί και να έχει δύναμη . Αυτό όμως για να γίνει χρειάζεται η συμμετοχή των χωριανών σε όλους του τομείς και όχι μόνο στους χορούς και τα γλέντια.
Σας ενημερώνουμε ότι η Γενική Συνέλευση έχει οριστεί στις 22/10/2017 ημέρα Κυριακή στις 10:30 το πρωί στην λέσχη του Συλλόγου μας Αρτέμιδος 7-9 Γαλάτσι. Η συμμετοχή θα πρέπει να είναι όπως στα γλέντια και στους χορούς μεγάλη , ώστε να μην χρειαστεί να επαναληφθεί. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η απαιτούμενη συμμετοχή η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την επόμενη Κυριακή στις 29/10/2017 στον ίδιο χώρο την ίδια ώρα. Οι εκλογές προγραμματίζονται για τις αρχές Νοεμβρίου . Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν υποψηφιότητα θα μπορούν να το κάνουν και την ημέρα της Γενικής Συνέλευσης.

Τα θέματα που θα απασχολήσουν την Γεν.Συνέλευση είναι:
1. Απολογισμός απερχόμενου Δ.Σ.
2. Οικονομικός απολογισμός από του ταμεία
3. Έγκριση πεπραγμένων και απαλλαγή από κάθε ευθύνη του ΔΣ
4. Εκλογή εφορευτικής επιτροπής και ημερομηνία εκλογών.

Με εκτίμηση για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                     Η Γεν.Γραμματέας
Φυρογένης Νικόλαος                    Φυρογένη Αθηνά

Τα μέλη
Κουφόπουλος Βασίλης
Κοντοπίδης Κυριάκος
Κουφοπούλου Αικατερίνη
Φυρογένης Μάρκος
Σπανός Δημήτρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: