Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2017

Άτολμη η απόφαση της επαναληπτική συνέλευσης του Συλλόγου Κορωνίδας (βίντεο)

Ολοκληρώθηκε και η επαναληπτική συνέλευση στις 12/11/2017 του Συλλόγου Κορωνίδας, εγκρίνοντας τις προτάσεις της επιτροπής οικονομικού ελέγχου και πεπραγμένων της έκπτωτης διοίκησης, από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της μέχρι την ημερομηνία  παραίτησης των μελών της.
 1. Απορρίπτεται η οικονομική διαχείριση της περιόδου που λειτούργησε το Δ.Σ. μέχρι την παραίτηση των μελών του.
 2. Αποδίδεται η κύρια ευθύνη στον πρόεδρο Μανώλη Μουστάκα,......
λόγω του πρωταγωνιστικού του ρόλου, αλλά και κατά κοινή παραδοχή συγκεντρωτικής και εν πολλοίς αυθαίρετης συμπεριφοράς του, στα διοικητικά και διαχειριστικά πράγματα του Συλλόγου, κατά την επίμαχη περίοδο ελέγχου και να αποδίδονται ελαφρυντικά για την Ιωάννα Μανωλά
 3. Εκφράζεται η ευχή από τα δύο μέλη της επιτροπής και προτρέπει τον τότε πρόεδρο Μανώλη Μουστάκα να απέχει από τις επικείμενες αρχαιρεσίες.
 4. Εγκρίνεται η διαχείριση του προσωρινού Δ.Σ., πού διορίσθηκε από το πρωτοδικείο.
Οι αδυναμία της επιτροπής, παρά την αναμφίβολη εγκυρότητα των μελών της, να καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση και να ζητήσει τη διαγραφή του τέως προέδρου του Δ.Σ. Μανώλη Μουστάκα, ασφαλώς δεν συμβάλει στη ριζική αντιμετώπιση  του προβλήματος που δημιουργήθηκε από τις εμφανείς οικονομικές και διοικητικές ατασθαλίες.
Με ευχές,  παραινέσεις και λόγια αβροφροσύνης δεν λύνονται τα προβλήματα, αλλά μεγεθύνονται και διαιωνίζονται. Η απάντηση σε αυτή την απόφαση ήλθε άμεσα από τον έκπτωτο πρόεδρο, που πήρε το λόγο, αν και τυπικά έχει απολέσει την ιδιότητα του μέλους καθυβρίζοντας έναν ένα προσωπικά με το γνωστό χυδαίο τρόπο. Και είναι πιθανό η συνέλευση να εύχεται την αποχή του τέως προέδρου από τις αρχαιρεσίες κι εκείνος να εκλέγεται, παρά τις όποιες ευχές και παραινέσεις.
 ΜΑΡΚΟΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: